Søg golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Tilvalg

Antal stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfture
FØLG GOLFSVERIGE.DK HER:
Følg Golfsverige.dk på Facebook

Golfsverige.dk på Youtube

VORES KUNDER SIGER:
 • Hans Hansen

  “Super service. Fik 3 gode tilbud og kom på en fantastisk golfferie i Sverige. Kan klart anbefales.”

 • Morten Jensen

  “Super hjemmeside med rigtig mange gode tilbud og referencer, som vi bl.a. har haft glæde af i sommerferien!!”

 • Jonas Wall

  “En stor tak for jeres fine service. Vi har allerede valgt hvor vores herretur går hen til sommer.”

 • Lotte Larsen

  “Jeg fik 3 tilbud og det gav en dejlig golftur i det svenske. Næste gang jeg skal til Sverige checker jeg først GolfSverige.dk !”

 • Alan Salu

  “Servicen fungerede perfekt. Nemt og hurtigt fik vi de ønskede tilbud”

 • Peter Skat

  “Vi har brugt jer de sidste 3-4 år og det er et rigtigt godt koncept i har. God service.”

 • Ole Lundgaard Lausen

  “Fin service. Lynhurtigt fik vi 3 tilbud at vælge imellem. Super respons.”

 • Jes A. Rosenvinge

  “Kære Camilla
  Super service og fine, hurtige svar fra Sverige! Jeg har kun godt at sige om jeres service.”

Golf i Dalarna

I Dalarna er god golf helt naturligt

Dalarna er det midtsvenske område, som mod vest støder op mod Norge. Landskabets variation med bjerge, strømfald og elve, dybe skove og åbne bølgende marker gør, at det ofte kaldes for 'Sverige i miniformat'. Men også fordi mange af de billeder vi har af Sverige, stammer fra Dalarna; pragtfulde folkedragter, fejring af midsommer, røde hytter, medrivende folkemusik og naturligvis – Dalahesten.

I Dalarna finder du også et stort antal golfbaner i fantastiske omgivelser – naturlige og smukke! Alt fra flade og let kuperede park- og skovbaner til baner i fantastiske bjergrige omgivelser, som passer til både nybegynderen og den erfarne golfspiller. Flere af banerne har fået udmærkelser som ’Sveriges smukkeste golfbane’, ’Sveriges bedste bane’ og ’Årets Golfklub’ – for blot at nævne nogle stykker.
Find Dalarnas golfbaner her.

Dalarna er blandt svenskernes absolutte ferie favoritter og her findes der meget at kombinere golfferien med.

Aktiv sommer
Oplev Dalarna til fods, på cykel, i kajak eller kano. Vil du ud og vandre i bjergene, vælger du Sälen-bjergene eller Grövelsjönbjerget, hvor vandreruterne er nemme og godt afmærkede. På Fulubjerget kan du se verdens ældste træ, en 9.550 år gammel rødgran, og Sveriges højeste vandfald.
Hvis du foretrækker at bevæge dig på to hjul i stedet for to ben, tilbyder Biking Dalarna fantastisk cykling på syv destinationer bl.a. i Mora, Rättvik og Idre. Initiativet kombinerer cykelerfaring af højeste kvalitet med 900 km afmærkede mountainbike-spor og 14 downhill-ruter.

Vil du hellere padle? Så findes der alt fra familievenlige ruter på Dalelven til kano/kajak-muligheder på Runnsøen ved Falun med dens 100 øer og Fänforsen-strømfaldene, hvor du kan tage ned over faldene i en gummibåd. Prøv at fiske i Dalarnas rene floder og søer - og spot en elg eller en bæver på tur sammen med en erfaren guide.
Dette er bare nogle af de andre aktiviteter, du kan kaste dig ud i i Dalarnas smukke natur om sommeren. http://www.visitdalarna.se/da/

Kultur i Dalarna
Besøg Falun, den største by i området, hvor du kan opleve den spændende, underjordiske Falun Kobbermine, der er optaget på listen over UNESCO’s verdensarv. Gå ikke glip af tilblivelsen af dalahesten i Nusnäs, Zorn Museum i Mora, hvor Anders Zorn, Sveriges mest kendte maler, boede og arbejdede. Eller tag den smukke sti til Carl Larssons hus i Sundborn udenfor Falun, en anden berømt svensk kunstner. http://www.visitdalarna.se/da/gora/kultureller-sehenswurdigkeiten/

Temaparker
Tag børnene med på et dagslangt eventyr til en af Dalarnas forlystelsesparker. Temaet for Orsa Rovdyrpark er selvfølgelig ’rovdyr’ med dens Kodiak-bjørne, Polarverden og Leopardcenter og derudover også sibirisk tiger, ulv, los, isbjørn og rovfugle. For sjov og ballade i et vandland er der Leksand Sommarland. For magiske øjeblikke og eventyrfortælling skal I besøge Tomteland. http://www.visitdalarna.se/da/gora/freizeitparks/

Overnatning
Vælg blandt hoteller, pensionater, bed & breakfast, hytter, vandrehjem, camping & landsbyferie eller værelser og lejligheder. Uanset hvordan du ønsker at bo, findes der mange alternativer i alle prisklasser. http://www.visitdalarna.se/da/bo/

 • Golf og oplevelser i Dalarna
 • Golf og oplevelser i Dalarna
 • Golf og oplevelser i Dalarna
 • Golf og oplevelser i Dalarna
 • Golf og oplevelser i Dalarna

Dalarna - Golfkort over golfbaner og overnatningssteder i Dalarna