Søg golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Tilvalg

Antal stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfture
FØLG GOLFSVERIGE.DK HER:
Følg Golfsverige.dk på Facebook

Golfsverige.dk på Youtube

VORES KUNDER SIGER:
 • Hans Hansen

  “Super service. Fik 3 gode tilbud og kom på en fantastisk golfferie i Sverige. Kan klart anbefales.”

 • Ole Lundgaard Lausen

  “Fin service. Lynhurtigt fik vi 3 tilbud at vælge imellem. Super respons.”

 • Jonas Wall

  “En stor tak for jeres fine service. Vi har allerede valgt hvor vores herretur går hen til sommer.”

 • Peter Skat

  “Vi har brugt jer de sidste 3-4 år og det er et rigtigt godt koncept i har. God service.”

 • Alan Salu

  “Servicen fungerede perfekt. Nemt og hurtigt fik vi de ønskede tilbud”

 • Morten Jensen

  “Super hjemmeside med rigtig mange gode tilbud og referencer, som vi bl.a. har haft glæde af i sommerferien!!”

 • Lotte Larsen

  “Jeg fik 3 tilbud og det gav en dejlig golftur i det svenske. Næste gang jeg skal til Sverige checker jeg først GolfSverige.dk !”

 • Jes A. Rosenvinge

  “Kære Camilla
  Super service og fine, hurtige svar fra Sverige! Jeg har kun godt at sige om jeres service.”

Skåne - De forjættede skånske golfbaner

Golf i Skåne
Foto: Håkan Stenlund

Efter en kort men intensiv karriere som ung golfspiller i Roskilde golfklub lagde jeg spillet på hylden for at beskæftige mig med mere verdslige ting, såsom at gå i byen med vennerne og sove længe om morgenen. Da jeg forelskede mig i en svensker nogle år senere, flyttede jeg til Skåne og overgav mig ikke alene til svenskeren, men også til golfen.

Få tilbud på din næste golftur til Skåne

Det har jeg aldrig fortrudt. Jeg er et heldigt asen, som bor lige ved en af Sveriges ældste og smukkeste golfbaner, nemlig Helsingborgs GK også kaldet Viken. Det bedste jeg ved, er en sen eftermiddagsrunde med et par gode venner, en bærebag og nogle få køller, så jeg frit kan bevæge mig over strandengene og lede efter min bold efter slicen på hul 7. På alle Vikens 9 huller kan man nyde udsigten over havet, ligesom på verandaen foran det kønne gamle klubhus, hvor hickory spillerne i knickers og sixpence ofte samles efter aftenspillet.

Mit hjerte banker dog ikke kun for den autentiske golfbane i Viken. Lille Skåne rummer henved 70 golfbaner, hvoraf flere er højt rankede, både i Sverige og internationalt. Men de skånske baner er først og fremmest værd at besøge på grund af den smukke natur, og mange ligger ved havet, ja som en hel perlerække langs kysten. At spille golf i Skåne er et privilegium, som jeg gerne deler med mange flere danskere.

Jeg er også vild med:

·      Vasatorps GK udenfor Helsingborg som er et fantastisk golfanlæg med hele 54 huller og et enormt træningsområde. Den nye mesterskabsbane TC (Tournament Course) leder tankerne til irske linksbaner med superlækkert layout og lynhurtige megagreens.

·      Den berømte Barsebäck Resort, som har været vært for både Solheim Cup og adskillige Europatourer. Masters Course byder både på skønne greens, skov, park og seaside med udsigt over København.

·      Österlens GK består af to smukke golfbaner: Lilla Vik, som er helt vidunderlig, når alle æbletræerne blomstrer og den stærkt kuperede Djupa Dal med et flot klubhus, der troner højt over golfdalen.

·      Linksbanen Torekov GK, som ligger længst ude på Bjärehalvøen med milevid udsigt over havet og snedige huller med smalle fairways.

·      Ljunghusen GK og Falsterbo GK helt nede på Falsterbonæsset, der hvor Skåne ender i en lang tange med spektakulære huller og en masse fugle. Hold øje med vindretningen og fuglekikkerne!

·      Mölle GK ligger svimlende højt oppe på Kullen, midt i det fredede naturreservat. Banen er ret kuperet og de små greens er lumske og hurtige, men naturoplevelsen og udsigten er pragtfuld.

·      Samt det nye superanlæg PGA of Sweden National i Bara, de kuperede indlandsbaner Romeleåsen GK og Bosjökloster GK, den smukke Kristianstads GK, den charmerende St. Ibb GK på Ven, de naturskønne RYA GK, St. Arild GK og Båstad GK.

Dette er blot et lille udpluk af de mange velplejede golfbaner i Skåne, hvor græsset er grønnere, og det er stadig er billigere at spille. Læg dertil at maden på golfrestauranterne er velsmagende og rigelig. Ofte serveres dagens ret til frokost, som består af salatbord og brød, varm mad, noget at drikke til og en kop kaffe bagefter – og hele herligheden til under en svensk hundredekroneseddel! Vi danskere er ”stadig” populære i Skåne, så bliv hellere et par dage. Forresten kan du bare bestille en golfpakke med overnatning, greenfees og mad på en hyggelig kro eller bo direkte på nogle af banerne.

Vi ses på Skånes golfbaner!

Mette Håwi, skribent og oversætter

Læs mere her: http://golf.skane.com/daSkåne - Golfkort med mere end 70 golfbaner i Skåne


Barsebäck Master Course, Foto: Michael Denker