Søg golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Tilvalg

Antal stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfture
FØLG GOLFSVERIGE.DK HER:
Følg Golfsverige.dk på Facebook

Golfsverige.dk på Youtube

VORES KUNDER SIGER:
 • Alan Salu

  “Servicen fungerede perfekt. Nemt og hurtigt fik vi de ønskede tilbud”

 • Jonas Wall

  “En stor tak for jeres fine service. Vi har allerede valgt hvor vores herretur går hen til sommer.”

 • Hans Hansen

  “Super service. Fik 3 gode tilbud og kom på en fantastisk golfferie i Sverige. Kan klart anbefales.”

 • Lotte Larsen

  “Jeg fik 3 tilbud og det gav en dejlig golftur i det svenske. Næste gang jeg skal til Sverige checker jeg først GolfSverige.dk !”

 • Peter Skat

  “Vi har brugt jer de sidste 3-4 år og det er et rigtigt godt koncept i har. God service.”

 • Morten Jensen

  “Super hjemmeside med rigtig mange gode tilbud og referencer, som vi bl.a. har haft glæde af i sommerferien!!”

 • Jes A. Rosenvinge

  “Kære Camilla
  Super service og fine, hurtige svar fra Sverige! Jeg har kun godt at sige om jeres service.”

 • Ole Lundgaard Lausen

  “Fin service. Lynhurtigt fik vi 3 tilbud at vælge imellem. Super respons.”

Skåne - Et golfparadis med over 70 baner

Golf i Skåne
Foto: Håkan Stenlund

Skåne er et af de steder i Europa, hvor golfbanerne ligger tættest. Her findes mere end 70 golfbaner. Regionens mange parkbaner er usædvanligt smukke, og i kombination med mildt klima og fladt terræn er der tale om baner, som ofte passer lige godt for nybegyndere som mere erfarne spillere.

Parkbaner:
Bokskogens GK kan skilte med mere end 36 huller – og det var også her Henrik Stenson startede sin golfkarriere. Gamla Banan har parklandskab, mens Nya Banan er en naturbane. 

Man kommer heller ikke udenom Elisefarm GK, som ligger i et fantastisk herregårdsmiljø ved Ringsjön. Her står spilleren overfor en 18-hulsbane, der præges af engelsk klassisisme. 

Vasatorps GK ved Helsinborg har åbent året rundt og tilbyder 4 baner. Tourament Course er den nyeste tilføjelse og designet af Arthur Hills. Banen blev indviet i 2008 og her kræver både kløgt og dristighed. 

Nogen, der savner Ystad og Wallander? 45 minutter fra Malmø, midt på sydkysten ligger den charmerende by er blevet kendt på grund af forfatteren Mankells detektiv Wallander. Lige i udkanten ligger golfbanen Ystad GK, en perle som ligger på sandgrund og er nabo til en af Syd-Skånes mest populære badestrande.

Hesslegårdens Golfklubb er en dejlig 18-hulsbane, der ligger i let kuperet terræn kun 30 minutter nord for perlen Kristianstad. Hele seks af hullerne smykker sig med udfordrende vandforhindringer, og fire huller er indrammet af skov. Også Kristianstad GK i Åhus byder på masser af golfglæde og har to 18-hulsbaner.

Både Söderåsens Golfklubb, som tilbyder en kombineret park- og skovbane, der ligger cirka 20 minutters køretur udenfor Helsingborg, og også Perstorps GK med skovbanen, der holder meget høj kvalitet.

Links- og Seasidebaner i Skåne
Linksbanene har få træer, fairways bliver sjældent vandet. Bunkerne er mange og dybe, og formen hjælper til med at holde sandet på plads. PGA of Sweden National Links Course i Bara er en klassisk 18-hulsbane formet efter det oprindelige naturlandskab. Banen har typiske links-strækninger med store, bølgende greens og dybe bunkere med stejle kanter.

Den berømte Barsebäck G&CC, som har dannet ramme som vært for både Solheim Cup og adskillige Europa tours ligger også lige i nærheden af Malmö. Masters Course byder på et mix af skov- og park-design plus et seasidehul, hvor links-følelsen er lige i øjet.

Falsterbo GK som blev grundlagt i 1909 bliver altid ranket som en af de bedste baner i Sverige. Den har en unik placering på det yderste af Falsterbo (næsen) omgivet af Øresund og Østersøen.

Af andre "ægte" linksbaner kan nævnes Ljunghusens GK og Rya GK der begge ligger tæt på Danmark og som meget populære.

I løbet af en golftur kan du sagtens inkludere to eller tre af disse smukke baner. Smag på navnene, sæt tid af og bestil rejsen allerede i dag: dette er design, baner og golfoplevelser du garanteret vil fortælle familie og venner detaljer om, når du er kommet godt og inspireret hjem til Danmark igen.

Her finder du alle golfbaner i Skåne

Find og book overnatningSkåne - Golfkort med mere end 70 golfbaner i Skåne


Barsebäck Master Course, Foto: Michael Denker