Søg golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Tilvalg

Antal stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfture
FØLG GOLFSVERIGE.DK HER:
Følg Golfsverige.dk på Facebook

Golfsverige.dk på Youtube

VORES KUNDER SIGER:
 • Hans Hansen

  “Super service. Fik 3 gode tilbud og kom på en fantastisk golfferie i Sverige. Kan klart anbefales.”

 • Ole Lundgaard Lausen

  “Fin service. Lynhurtigt fik vi 3 tilbud at vælge imellem. Super respons.”

 • Jes A. Rosenvinge

  “Kære Camilla
  Super service og fine, hurtige svar fra Sverige! Jeg har kun godt at sige om jeres service.”

 • Jonas Wall

  “En stor tak for jeres fine service. Vi har allerede valgt hvor vores herretur går hen til sommer.”

 • Alan Salu

  “Servicen fungerede perfekt. Nemt og hurtigt fik vi de ønskede tilbud”

 • Morten Jensen

  “Super hjemmeside med rigtig mange gode tilbud og referencer, som vi bl.a. har haft glæde af i sommerferien!!”

 • Lotte Larsen

  “Jeg fik 3 tilbud og det gav en dejlig golftur i det svenske. Næste gang jeg skal til Sverige checker jeg først GolfSverige.dk !”

 • Peter Skat

  “Vi har brugt jer de sidste 3-4 år og det er et rigtigt godt koncept i har. God service.”

Golf i Värmland

karlstad
Karlstad GK er Värmlands største golfanlæg
varmland golf

Regionen Värmland ligger omtrent midt i Sverige. Her begynder fjeldene at rejse sig, og helt mod vest grænser Värmland op til Norge. Värmland er en stor naturattraktion med 10.000 søer spredt ud i det skovrige landskab. Og så er der masser af skov- og naturbaner. Värmlands natur er meget varieret og spænder fra eng og hede til skærgård og fjeldterræn. Sporty golfere, som rejser hertil, kommer ofte med et ønske om at opleve den fascinerende natur – og oftest via skov- og naturbanerne. Billeruds GK er en sådan bane, designet af Nils Sköld og Douglas Brasier. Den er kendt for naturskøn beliggenhed ved Ekholmssøen som er en vig af indsøen Vänern.

Saxå GK ligger mellem Filipstad og Hällefors, og er en typisk skovbane, der bringer spilleren forbi strømfald, langs søen Saxen og videre op på udsigtstoppe. Hennickehammars Herrgård, som er kendt vidt og bredt for dejlig mad og flot overnating, ligger kun15 minutter fra banen. I folkemunde er Filipstad kendt som knækbrøds-byen, og udover smuk natur byder den på hyggelige småforretninger.

I Karlstad er du aldrig langt fra vand; byen ligger i et delta-område, der hvor Klarälven deler sig i flere grene, før den munder ud i de store sø Vänern. På 18-hulsbanen på Bryngfjorden GK i Karlstad er der udfordringer for både nybegyndere og de mere erfarne. Også her har den anerkendte banearkitekt Jeremy Turner svinget pennen i pagt med det oprindelige landskab. Anlægget har to golfbaner; udover Stora Banan tilbydes også en 9-huls korthulsbane, der hedder Östra Banan. Sidstnævnte er en Pay & Play-bane, som er perfekt at træne det korte spil på eller til familiemedlemmer, der endnu ikke er blevet medlem af en golfklub.I Karlstad ligger golfbaner, hoteller, udeliv og restauranter med kort afstand imellem. Men det byen er mest kendt for, er nok den historiske unionsopløsning mellem Norge og Sverige tilbage i 1905.

Skov- og parkbaner
Hammarö Golfklubb har pragtfuld beliggenhed ved Vänern i Värmland, og 18-hulsbanen åbnedes her i 1991. Karakteristika er et let kuperet terræn, et herligt mix mellem park- og skovbane, samt en håndfuld spændende plateau-greens.

Karlstad GK er Värmlands største golfanlæg og smykker sig med to 18-hulsbaner i klassisk skov- og parkdesign i tillæg til korthulsbanen Solslingan. Klubben er kendt for sin mesterskabsbane og har haft værtsskabet for både internationale turneringer, som Wermland Open, EM for herrer og EM for damer. Hvis du overnatter i Karlstad, så husk at stikke hovedet indenfor på Blå Kök og Bar, som ligger ved torvet. Eller prøv Almars Krog lige nord for byen.

Sommarro Golfklubb, som ligger ved Karlstads gamle flyveplads, 3 kilometer udenfor centrum, finder du 2 herlige golfbaner. Den ene er en praktisk Pay & Play-bane, som er åben for alle, mens 12-hulsbanen Links er forbeholdt spillere med officielt handicap. Dette er iøvrigt den golfbanen i Värmland, der altid åbner først om foråret!

18-hulsbanen på Eda GK Banen er en kombineret park- og skovbane, som ligger på en halvø ved søen Hugn. Fairways snirkler sig rundt og forbi Noresund Herregård, som er fra 1772. Banen er meget kuperet. Herregårdsmiljø møder du også på Degerfors GK. Den let kuperede parkbane med seaside-karakter ligger flot ved søen Möckeln og Letälven. Selv om Karlstad er Värmlands største by, er det stadig let at finde frem til andre fine overnatningsalternativer i regionen - nærmere bestemt de mange herregårde. 18-hulsbanen ved Dömle Golf & Country Club er placeret i smukke omgivelser ved Dömle Herregård, cirka 30 kilometer nord for Karlstad.

Oprindeligt var herregården morgengaven til en ung brud. Med egen kirke, en smuk park og et køkken som satser på friske lokale specialiteter, har gården et fantastisk rennommè blandt golfere, som er ude efter en unik hoteloplevelse.

I Värmland er du altid tæt på naturen. Der er masser af skove, søer og vandløb, og uanset hvad du ønsker at se og opleve er naturen altid med i kulisserne. Enkelt og sikkert kan du prøve masser af forskellige aktiviteter såsom kano, kajak, cykel, fiskeri, vandreture, ridning, e lg og bæver safarier, tømmerflåde i Klarälven og dejlige bådture på søen Vänern. I skovene i Värmland findes masser af dyr og med lidt held kan du på egen hånd se elge, ulve, bjørne og losser, selv om disse er gode til at skjule sig.

Kulturen er stærk i Värmland og her kan man opleve det på mange forskellige måder. Her er kunst centre, gallerier, museer, levende gårde og fine kulturelle begivenheder, der kan gøre du ønsker at blive lidt længere .

I Värmland er et bredt og varieret udbud af overnatningsmuligheder, caféer og restauranter med service af høj kvalitet.

Læs mere om aktiviteter og seværdigheder på www.visitvarmland.se

Värmland - Golfkort over baner i Värmland