Søg golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Tilvalg

Antal stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfture
FØLG GOLFSVERIGE.DK HER:
Følg Golfsverige.dk på Facebook

Golfsverige.dk på Youtube

VORES KUNDER SIGER:
 • Jes A. Rosenvinge

  “Kære Camilla
  Super service og fine, hurtige svar fra Sverige! Jeg har kun godt at sige om jeres service.”

 • Peter Skat

  “Vi har brugt jer de sidste 3-4 år og det er et rigtigt godt koncept i har. God service.”

 • Morten Jensen

  “Super hjemmeside med rigtig mange gode tilbud og referencer, som vi bl.a. har haft glæde af i sommerferien!!”

 • Jonas Wall

  “En stor tak for jeres fine service. Vi har allerede valgt hvor vores herretur går hen til sommer.”

 • Alan Salu

  “Servicen fungerede perfekt. Nemt og hurtigt fik vi de ønskede tilbud”

 • Ole Lundgaard Lausen

  “Fin service. Lynhurtigt fik vi 3 tilbud at vælge imellem. Super respons.”

 • Hans Hansen

  “Super service. Fik 3 gode tilbud og kom på en fantastisk golfferie i Sverige. Kan klart anbefales.”

 • Lotte Larsen

  “Jeg fik 3 tilbud og det gav en dejlig golftur i det svenske. Næste gang jeg skal til Sverige checker jeg først GolfSverige.dk !”

Regioner i Sverige

Flot svensk natur i Småland


Det svenske folk er utroligt forskelligt, og hver svensk region har noget unikt at tilbyde. Den svenske natur, de flotte strande, de anderledes og spændende golfbaner.

De områder som vi anbefaler er alle golfregioner som kan tilbyde noget helt unikt. Brug siderne med oversigt og beskrivelser af de forskellige svenske områder som inspiration, både til golf, overnatning og andre aktiviteter.

På den måde er det let at planlægge din næste golftur til Sverige.

Klik på nedenstående link for at finde den region i Sverige, som du gerne vil vide mere om, når du planlægger en tur over grænsen for at spille golf og overnatte.

Byer, områder og golfregioner i Sverige

Skåne - Det bedste fra to verdener
I Skåne bliver du altid ønsket varmt velkommen, og grundet geografisk nær beliggenhed til Danmark, er dette et populært område for danskere. Tag gerne turen sydover, og smag alle de lokale råvarer, som er nøje bearbejdet af dygtige kokke. Området byder på shopping i flotte bygninger, som er rige på kultur og historie. Besøg overdådige parker, tag på tur i den storslåede skånske natur, eller gå en runde på én af vores 70 veltrimmede golfbaner. Bo på et flot hotel, en hyggelig kro, en turisthytte, eller kom på et oplevelsesrigt dagsbesøg. 
Læs mere om golf i Skåne her

Halmstad
Halmstad er uden tvivl et af Sveriges aller bedste golfområder. 183 golfhuller fordelt på 13 golfbaner i og omkring Halmstad. Desuden finder du fantastiske strande, gode hoteller, og en spændende by at gå på opdagelse i. 
Læs mere om golf i Halmstad her

Småland
Golf i Småland er mere end bare golf. Her finder du naturoplevelser som er helt anderledes end dem du kender fra Danmark. Den smålandske natur er virkelig godt varetaget, da golfbanerne med bygget, og du kan nyde klippefremspring, søer, stengærder og bølgende bakker mens du spiller golf.
Læs mere om golf i Småland her

VestSverige
Mange forbinder vestkysten fra Strömstad ned mod Göteborg med idylliske skærgårdssamfund som Grebbestad, Fjällbacka, Smögen, Fiskebäckskil og Marstrand. Det gør de selvsagt med rette. Men det er de golfbaner, som ligger lige i nærheden af skærgårdssamfundene, der er de virkelige guldkorn.
Læs mere om golf i VestSverige her 

Värmland
Värmland ligger i Midt-Sverige, grænsende til Norge. Her finder du 17 fantastiske golfbaner, som venter på dig. I Värmland ligger også Karlstad, som mange vælger at besøge for shopping m.m.
Læs mere om golf i Värmland her

Öland
Öland er en ret vild ø efter danske forhold. Den er næsten 140 km på langs og intet sted mere end 15 km i bredden. Det er en herlig og overraskende ø i Østersøen. Med fast landforbindelse via den smukke bro fra Kalmar - og med mulighed for golf i verdensklasse.
Læs mere om golf på Öland her

Dalarna
I området Dalarna er der 300.000 indbyggere og 20 golfbaner. Tag ikke fejl af tallet. Mange af anlæggene har fået de højeste udmærkelser, som Sveriges smukkeste golfbane, Sveriges bedste bane og Årets golfklub.
Læs mere om golf i Dalarna her

FIND DIT UNIKKE GOLFTILBUD!

VisitSweden har samlet tilbud fra 59 udvalgte golfbaner i Sverige. Vi har kort sagt fundet det grønneste græs til dig, så du slipper for at lede hele det lange land igennem.

Mere end 40.000 danskere tager hvert år til Sverige for at spille golf på en eller flere af de mere end 400 golfbaner. De svenske golfbaner slynger sig i et viltert og smukt svensk landskab og indbyder spilleren til stort spil i et ofte kupperet terræn. Find dit tilbud på et smukt og udfordrende spil golf allerede i dag!

Tilbud i Skåne

Tilbud i Skåne

Skåne har på trods af sin størrelse hele 70 golfbaner, hvor flere er højt rangeret, både i Sverige og internationalt. 

Klik her for at se udvalgte golftillbud i Skåne!

Tilbud i Vestsverige

Tilbud i Vestsverige

Vestsverige har over 100 golfbaner, heraf flere mesterskabsbaner, og der er også en bane, der passer til jeres ønsker og formåen.

Klik her for at se udvalgte golftillbud i Vestsverige!

Tilbud i Halmstad

Tilbud i Halmstad

På bare to timers kørsel fra København finder du Halmstad - Sveriges golfhovedstad!

Klik her for at se udvalgte golftillbud i Halmstad!

Tilbud i Värmland

Tilbud i Värmland

Värmland er en stor naturattraktion med 10.000 søer spredt ud i det skovrige landskab med masser af skov- og naturbaner.

Klik her for at se udvalgte golftillbud i Värmland!

Tilbud på Öland

Tilbud på Öland

Öland er Sveriges næststørste ø og har altid været synonym med svensk sommer og turisme. På Øland finder du fantastiske golfoplevelser for hele familien.

Bo på et af de flotte resorts eller på en campingplads, hotel eller bed and breakfast.

Tilbud i Dalarna

Tilbud i Dalarna

I Dalarna er der masser af plads til golfbaner midt i den smukke natur.

Mange af anlæggene har fået de højeste udmærkelser, som Sveriges smukkeste golfbane, Sveriges bedste bane og Årets golfklub.