Søg golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Tilvalg

Antal stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfture
FØLG GOLFSVERIGE.DK HER:
Følg Golfsverige.dk på Facebook

Golfsverige.dk på Youtube

VORES KUNDER SIGER:
 • Jonas Wall

  “En stor tak for jeres fine service. Vi har allerede valgt hvor vores herretur går hen til sommer.”

 • Morten Jensen

  “Super hjemmeside med rigtig mange gode tilbud og referencer, som vi bl.a. har haft glæde af i sommerferien!!”

 • Hans Hansen

  “Super service. Fik 3 gode tilbud og kom på en fantastisk golfferie i Sverige. Kan klart anbefales.”

 • Alan Salu

  “Servicen fungerede perfekt. Nemt og hurtigt fik vi de ønskede tilbud”

 • Peter Skat

  “Vi har brugt jer de sidste 3-4 år og det er et rigtigt godt koncept i har. God service.”

 • Lotte Larsen

  “Jeg fik 3 tilbud og det gav en dejlig golftur i det svenske. Næste gang jeg skal til Sverige checker jeg først GolfSverige.dk !”

 • Jes A. Rosenvinge

  “Kære Camilla
  Super service og fine, hurtige svar fra Sverige! Jeg har kun godt at sige om jeres service.”

 • Ole Lundgaard Lausen

  “Fin service. Lynhurtigt fik vi 3 tilbud at vælge imellem. Super respons.”

Golfhovedstaden Halmstad

Golf og oplevelser i Halmstad
Golf og oplevelser i Halmstad
Golf og oplevelser i Halmstad
Golf og oplevelser i Halmstad
Golf og oplevelser i Halmstad
Golf og oplevelser i Halmstad

På bare to timers kørsel fra København finder du en af Sveriges bedste golf områder. Halmstad ligger mellem Helsingborg og Gøteborg på vestkysten i Halland, et perfekt sted til at spille golf det meste af året. Klimaet er mildt, naturen åben og havvinde krydrer livet på fairway. Golfspillet har en lang tradition i Halmstad. Den første bane blev åbnet i 1938 og blev hurtigt en af de mest berømte baner i landet. I dag er der seks 18-huls baner og fem 9-huls baner med max 15 minutter med bil fra centrum af Halmstad. I de senere år har det været spillet Solheim Cup i 2007 på Halmstad GK, og i sommeren 2015 blev det Det Europæiske Amateur Golf Championship afgjort i samme sted.

Golf er en livsstil Halmstad og Halmstad Universitet gør det muligt at kombinere akademiske studier med golf motion på elite plan gennem uddannelse på Scandinavian College of Sport. Derudover ligger det unikke træningsanlæg Halmstad Golfarena, som tilbyder uendelige muligheder for træning af alle tænkelige golfslag. En rigtig legeplads for alle golfspillere - såvel nybegyndere som professionelle. Et perfekt sted at starte golfrejsen, og varme alle slag op, inden de traditionelle golfrunder. 

Her finder du alle golfbaner i Halmstad

Golf med ekstra af det hele

Vil du have en pause fra golfen findes der meget at gøre i Halmstad. Måske du har familie og venner med som gerne vil se lidt mere af byen og dens omgivelser. Her findes noget for de fleste. Mange synes at Halmstad er den ultimative sommerby. Det kan vi kun give ret i. Kommer du på vinterhalvåret vil du opleve at der sker meget i byen året rundt. På vores scener som Halmstad Arena, Halmstads Teater og på Halmstad Slot byder vi på et bredt udvalg af musik, kultur og vekslende idrætsarrangementer. Se i vores eventkalender på www.destinationhalmstad.se

Strandliv

Hvad siger du til 22 strande over 40 km kyst? Den mest velkendte er Tylösand med sine sanddyner og bløde sandstrand. After beach på Solgården, Tylösand, er en klassiker du ikke må gå glip af. Prøv vind- og kitesurfing ved vestre stand eller lej en kano og padle op i den brusende Nissan Å. Shop i det centrale Halmstad hvor det myldrer af hyggelige butikker. Desuden findes en antal af indkøbscenter med lavprisbutikker, madbutikker og specialbutikker for bil, hus og hjem. Masser af udeserveringer og skønne parker som gør Halmstad til en rigtig sommerby.

Kunst

Halmstad er fyldt med kunst. Både på offentlige gader og torve og på museer og kunsthaller. Her holdte surrealisterne i kunstnerkollektivet Halmstadgruppen til og har nu et eget museum., vel værd et besøg. Og hvorfor ikke nyde Picassos skulptur af en kvindes hoved eller den udmærkede danske arkitektur på vores hovedbibliotek ved Nissans strand.

Book golfpakke online i Halmstad

Halmstad - Golfkort over baner i Halmstad