Nordea Masters 2017

Endelig er det tid til Nordea Masters igen og turneringen vender i år tilbage til Skåne!

Scandinavian Masters blev spillet for første gang i 1991 og har siden da hurtigt etableret sig som en af de mest prestigefyldte turneringer på PGA European Tour. 

I dag spilles turneringen under navnet Nordea Masters og er en af de turneringer med flest tilskuere ud af de over 50 turneringer på den europæiske golftour. 

I 2016 gjorde Nordea Masters comeback på Bro Hoff Slott Golf Club. Strålende sol og et smukt slotsmiljø dannede rammerne for 4 dages fantastisk golf og bød publikum på en oplevelse udover det sædvanlige. Inden slutrunden førte Matthew Fitzpatrick med 5 slag foran Alexander Norén. Den blot 21-årige Fitzpatrick tog sejren til sidst, som den yngste vinder nogensinde!

Nordea Masters og Henrik Stenson vender tilbage til Barsebäck!

I år vender Nordea Masters tilbage till Skåne og Barsebäck GCC og tourneringen skal spilles på Masters Course fra den 1. – 4. juni!

Det er bekræftet at Henrik Stenson kommer hjem og spiller Nordea Masters. Vil det lykkes ham at tage hans første European Tour sejr i Sverige, og endda på hjemmebane? Det vil tiden vise og hvis du ikke vil gå glip af denne historiske tournering kan du sikre dig dine billetter i dag!

Tag med familien, vennerne eller kollegaerne – det bliver helt sikkert en oplevelse udover det sædavnlige!

BOOK DINE BILLETTER I DAG

Clarion Hotel og Congress Malmö Live – officiel hotelpartner for Nordea Masters 2017

Clarion Hotel & Congress Malmö Live det største hotel i Malmö!. Det er det ideelle sted at overnatte, hvis du er vild med storby og samtidigt vil spille golf på golfbaner i og omkring Malmø. Hotellet ligger blot 300 meter fra centrum af Malmö, og indenfor gåafstand er er der cafeer, restauranter og shopping.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live er officiel hotelpartner for Nordea Masters 2017 og du kan booke din Nordea Masters pakke for kun 1.990 SEK. Pakken indeholder følgende:

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x velkomstdrink
2 x billetter til Nordea Masters
Inkl. Shuttlebus

Tidligere vindere af Nordea Masters

2016Matthew Fitzpatrick

2015Alexander Norèn

2014Thongchai Jaidee

2013Mikko Ilonen, Bro Hof Slott

2012Lee Westwood, Bro Hof Slott

2011Alexander Norén, Bro Hof Slott

2010Richard S Johnson, Bro Hof Slott

2009Ricardo Gonzalez, Barsebäck

2008Peter Hanson, Arlandastad

2007Mikko Ilonen, Arlandastad

2006Marc Warren, Barsebäck

2005Mark Hensby, Kungsängen

2004Luke Donald, Barsebäck

2003Adam Scott, Barsebäck