Europatouren kommer til Stockholm. Se Stenson, Bjørn og alle de andre


Om få dage går det løs i Stockholm når Europatouren kommer forbi Bro Hof. Et væld af verdensstjerner har meldt deres ankomst, og du har mulighed for at se Y. E. Yang, Lee Westwood, Robert Karlsson, Henrik Stenson, Thomas Bjørn og alle de andre danskere som er til start.

Turneringen spilles fra d. 2 juni - 5 juni.

Hvis du vælger at tage turen fra Danmark, så kan vi anbefale at du f.eks. gør stop ved en af de mange spændende svenske golfbaner som du møder på vejen til Stockholm.

Følgende tips har vi til dig uanset om du kommer via Malmø, Helsingborg eller Göteborg:

Jönköping - Småland

I Jönköping ligger der 2 meget forskellige og spændende golfbaner SAND GC og A6 GK. SAND GC er en golfbane du aldrig vil glemme og A6 GK tilbyder desuden en uforglemmelig udsigt over smukke Jönköping by og Vättern sø.

Mjölby GK - Hotel Miskarp

Et andet tip vi kan anbefale er Mjölby GK - Hotell Miskarp. En smukt beliggende 18-hullers kombineret skov- og parkbane. Hotell Miskarps restaurant serverer lækre svenske retter, med lokale og økologiske sæsonbetonede råvarer, som giver en helt fantastisk smagsoplevelse. Alle gæster, som overnatter på Hotel Miskarp, har rig mulighed for at slappe af i den udendørs swimmingpool og sauna efter en god dag på golfbanen.

Norrköping - Söderköpings GK og Hotel Söderköpings Brunn

Söderköpings GK er en golfklub som har rigtig mange danske medlemmer i dag. Her finder du et 27-hullers golfanlæg i et naturskønt park-, skov- og linksområde ved Göta kanalen. Her kan du bo på det smukke hotel Söderköpings Brunn som er et elegant kurhotel fra 1800 tallet! Hotellet er med sin historie og beliggenhed et yndet hotel blandt golfgæsterne. De prisværdige golfpakker med gourmetoplevelser gør at alle gæster går herfra med en fantastisk oplevelse man sent glemmer.

To spændende golfresorts tæt på Stockholm

Mauritzberg GC. Et totalkoncept med eget slot, golfbane, hotel, salg af boliger og egen marina. Sveriges første resort, og unikke oplevelser under et og samme tag. Golfpakker fra 1125 SEK.

Körunda Golf & Konferenshotell ligger kun 30 min fra Globen i Stockholm. Direkte uden for døren ligger en af Stockholms bedste golfbaner som med sine 27 hullers (+9 hullers Pay & Play) tilbyder noget for alle. De 3 smukke sløjfer er utrolig smukke og indbydende. Over halvdelen af hotelværelserne har udsigt direkte til golfbanen og driving rangen. Golfpakker fra 1795 SEK

Slotsoplevelse ved Stockholm

Lejondals Slott er smukt beliggende ved Lejondalssøen, med rig mulighed for at fiske, bade og spille golf. Vi tilbyder en herlig golfweekend ud over det sædvanlige. Spil på en af Sveriges bedste golfbaner, Bro Hof Slott.

GolfSverige.dk ønsker dig en god golftur og har du brug for hjælp i forbindelse med planlægning af din tur, så kan du altid ringe til vores kundeservice på tlf. 2441 2240.

Nyttige links

www.nordeamasters.se

Småland og Golfköping

Få 3 tilbud på din næste golftur til Sverige