Hooks Herrgård - nu med nyt spaanlæg

I en smuk beliggenhed ved siden af ??herregården åbnes nu en helt ny spa på hele 1300 kvm.

I en smuk beliggenhed ved siden af ??herregården åbnes nu en helt ny spa på hele 1300 kvm

Hooks Herrgård SPA & Fitness tilbyder to afdelinger; en for aktiv rekreation, bad, sauna samt træning, og en afdeling med mere ro, som er lavet til behandlingsgæster.

I den aktive del kan du svømme i en 20 meter lang swimmingpool og bade i kolde og varme bade, både inde og ude. Sauna, fodbad og oplevelsesbade er også en mulighed i den aktive del. Prøv også spa ritual, hvor du med hjælp, instruktioner og produkter fra Kerstin Florian får en ekstra skøn spaoplevelse.

I den stille afdeling er der en lounge med komfortable siddepladser. Her tilbydes forskellige slags te og frugt. Afdelingen er for dig, som har booket en behandling. To af de syv smukke behandlingsrum er luksuriøse VIP-spa suites for 2-4 personer, som er udstyret med horisontal- og boblebad. Efter behandling inviteres du ind i et stille rum til en times afslapning.

Konceptet kommer fra det velkendte mærke, Kerstin Florian, og er designet specifikt til at passe til anlægget. Her booker du behandlingstiden, og hvis du ønsker at fokusere på ansigt, krop eller fødder, så kan du og din din terapeut sammen skræddersy en behandling til dig.

Hooks Herrgård Golf- & spapakke KUN 2235 SEK! Læs mere her