Invitation til GolfSverige.dk Open 4-5. juni på Vasatorps GK

GolfSverige.dk inviterer dig til eksklusiv turnering på Vasatorps GK 4-5. juni. Overnatning på det nyåbnede Radisson Blu Metropol Hotel Helsingborg.

 

GolfSverige.dk inviterer dig til eksklusiv turnering på Vasatorps GK 4-5. juni. Overnatning på det nyåbnede Radisson Blu Metropol Hotel Helsingborg.

Vi afholder turneringen i samarbejde med DA Tour som i flere år har afholdt turneringer i Danmark og Sverige med stor succes! 

GolfSverige.dk Open spilles på Vasatorp GK hvor TC-banen i 2015 blev kåret til Sveriges bedste bane. Vi håber du har lyst til at deltage og lover et fantastisk setup. Der er begrænsede pladser til 90 personer så du skal skynde dig med tilmelding! 

Turneringen spilles over 36 huller. 18 huller lørdag og 18 huller søndag. Løbende start begge dage fra kl. 10. Både TC banen og Classic Course benyttes begge dage og betyder en hurtigere afvikling. 

NYHED: TV2 Regioner kommer og laver indslag fra turneringen som vises i juli måned! 

Vi har forhandlet nogle attraktive priser på turneringspakker og udbyder udelukkende turneringen inkl. hotelophold på det nye og lækre Radisson Blu Metropol Hotel Helsingborg

Du kan vælge mellem 1 og 2 overnatninger, med og uden caddies/ledsagere.

Tilmelding via DA Tour:

Tilmeldingen er åben nu

Tilmelding til turnering her