Skyrup GK skal moderniseres i stor stil

Skyrup GK skal moderniseres for at øge underholdningsværdien

Tidligere European Tour spiller Fredrik Widmark er klubchef på Skyrups GK. Sammen med to kompagnoner har han afløst de tidligere ejere.

Da startede et projekt, hvor de ønskede at skabe et bedre fungerende anlæg, som både benytter banen og det tilhørende hotel.

Det er gået godt og klubben har øget sine indtægter. Nu starter næste projekt. Skyrup Gk, som åbnede i 1978, skal moderniseres og friskes op. Målet er, at gøre golfen mere spændende for golfspillere med et lidt højere handicap.

Få tilbud fra Skyrup fra 945 SEK

'Vi kommer ikke til at grave hele banen op og lave 18 nye huller. Vi får hjælp af Christian Lundin (som sammen med Henrik Stenson ser på layouten på Österåker) for at lave en femårsplan, hvor vi kan forbedre banen fra start til slut', siger Widmark.

Indtil videre er det uklart, hvad de skal gøre på banen, men Widmark mener, at det kan være alt fra at lave en bunker på et hul til at skabe et nyt vandløb på et andet.

Banen bliver ikke lukket under ombygningen - det kommer til at foregå i etaper, så det ikke føles som en byggeplads.

'Vi vil forsøge at skabe en lidt mere let spillelig golf til nybegyndere, og de der ikke er kommet så langt, eller slår lidt kortere. Vi vil gøre golfen sjovere' siger Fredrik Widmark. 'Det er der vores fokus ligger. Samtidig vil vi udfordre den etablerede, lidt bedre spiller. Man skal synes, at banen er spændende.'

Dels skal man bygge nye tees på nogle huller for at gøre banen kortere. Men der skal også laves nogle strategiske omplaceringer af forhindringer - for at banen er både udfordrende og underholdende for alle.

'Det kan være at vi sætter en vandharzard lige ved siden af greenen på et par 5 hul og flytter en bunker for at gøre den let tilgængelig, hvis man skal nå greenen på tre slag. Så får man to forskellige spilstrategier', siger Widmark.

De positive nyheder fra Skyrup slutter ikke med en renovering af golfbanen. Der vil også blive indkøbt nye maskiner, så banen bliver nemmere at vedligeholde.

'Det er noget, som virkelig vil kunne ses på anlægget og gøre oplevelsen endnu bedre.'

Få tilbud fra Skyrup fra 945 SEK

Kilde: Svenskgolf.se