Skyrups GK: Trio overtager golfbane og hotel

Tre nye ejere skabe nye og bedre tider. Nu skal det perfekte golfanlæg skabes. Man kommer til at kunne bo lige ved siden af banen.

Tre nye ejere skabe nye og bedre tider. Nu skal det perfekte golfanlæg skabes. Man kommer til at kunne bo lige ved siden af banen.

De tre nye ejere er nuværende klubchef pa? Skyrups GK og tidligere professionel golfspiller på Europatouren 2003-2010, Frederik Widmark, Lars Tore Andersson, som har 18 års erfaring i hotel og restaurationsbranchen, Christer Dagman, som er medejer af Ingemar Claesson Consult med fokus på finans og virksomhedsledelse.

Denne unikke sammensætning af ejere mødtes på Golfens Klubchef uddannelse på IHM Business School. Købet af Skyrups golfbane og Skyrupsgaarden, som ligger lige uden for Hässleholm, kombinerer deres passion med erhverv.

- Vi ser en lys fremtid for svensk golf, og det er derfor naturligt at investere i et anlæg, hvor vi kan realisere vores ideer. Et samlet anlæg med hotel, restaurant, træningsområde og en god golfbane, mener vi, er den fremtidige golf, siger Fredrik Widmark.

- Vi vil fremhæve karakteren af ??den historiske bygning fra 1400-tallet, kombineret med de moderne behov hos nutidens hotel, golf og konferencegæster beder om. Skyrupsgaarden bliver et naturligt mødested for golfere, konferrencegæster og andre sociale arrangementer, hvor alle er velkomme og forhåbentligt vil nyde det, hvad end det er som medlem, gæst, golfspillere og ikke-golfspillere.
Den erfaring og ekspertise, vi sammen har, betyder, at vi supplerer hinanden på en fantastisk måde, hvilket vil være til gavn for brugeren, afslutter Lars Tore.

Se Skyrups GK golfpakker her