GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

SMÅLAND

SMÅLAND

ASTRID LINDGRENS VERDENS

ASTRID LINDGRENS VERDENS

KANOTUR I SMÅLAND

KANOTUR I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

Golf i Småland er mere end bare golf. Her får du fantastiske naturoplevelser. Den smålandske natur blev inkluderet på den smukkeste måde da golfbanerne blev anlagt og du kan derfor nyde klipper, søer, stengærde og bølgende bakker mens du spiller dine golfrunder.


Kort over golfbaner i Småland

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

Golf i Småland er mere end bare golf. Her finder du naturoplevelser, som vi slet ikke kender fra Danmark. Den smålandske natur er der kælet for, da golfbanerne blev anlagt og du kan nyde klippefremspring, søer, stengærder og bølgende bakker mens du spiller din golfrunde. Du kan også opleve en typisk skotsk linksbane hvis du besøger Sand Golf Club. Småland har alt hvad dit golfhjerte begærer! Golf i Småland

Hooks GK var i juli 2016 vært for Dame EM for amatører. Konkurrencen arrangeres af European Golf Association og Svenska Golfförbundet.

Hoteller, bed & breakfast, vandrehjem, hytter i Småland

Foretrækker du den ro, du kan finde i et lille rødt hus, smukt beliggende ved en sø - eller kan du bedst lide hotellets faciliteter og nærhed til storbyen med de mange tilbud?
Uanset hvad, vil du finde et bredt udvalg af hoteller, campingpladser, bed & breakfast, vandrehjem og hytter i Småland.
Nogle af vores indkvarteringmuligheder kan bookes online, mens andre kan du læse mere om på VisitSmåland
Overnatningsmuligheder i Småland 

Se og oplev Småland

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter at vælge mellem, både sommer og vinter. Vi har nogle gode vandre-og cykelstier, mange fiskesøer og du kan naturligvis også besøge Isaberg, det sydlige Sveriges største skisportssted. Selv om sommeren finder mange forskellige aktiviteter på Isaberg hvor bl.a. golfen er i centrum.
Kan du lide at komme omkring på mountainbike? Så er Isaberg et perfekt sted! Her finder du masser af MTB ruter og events
Den 30. april 2016 blev Isaberg Segway Adventure bane indviet: Her kan du komme på 1,5 times tur med en instruktør rundt i Isabergs udfordrende omgivelser. 
Aktiviteter i Isaberg

Du kan også besøge High Chaparral, en forlystelsespark. Dog ikke en park som andre, men her vil du opleve et sandt eventyr når du besøger parken. Her er banditter, tapre cowboys samt spændende aktiviteter for hele familien.
Forlystelsesparken High Chaparral

Outdoor i Småland

Småland er det perfekte sted, hvis du er til outdoor aktiviteter. Hesteridning gennem de store skove, tag en tur i kanoen, fisk i de over 1000 søer der er i Småland. Du kan cykle eller vandre i den udfordrende natur. Småland er et paradis for naturelskere.
Outdoor i Småland

Børnenes Småland

Byg en hule i skoven, lav din egen træfløjte, eller sejl i en båd bygget af bark. I børnenes Småland får fantasien frit løb. Det er leg, det er eventyr. Masser af oplevelser. Her finder du dampskibe, Astrid Lindgrens Verden, Pippi Langstrømpe, Emil og alle vennerne. Og her vasker vi også efter guld. Vi har vandland, som du aldrig har set før, eventyrlandskab, slotsruiner, jernbanemuseum samt udfordringer for både piger og drenge.
Børneoplevelser i Småland

Aktiviteter og seværdigheder i Småland

Du kan se en samlet oversigt over de aktiviteter og seværdigheder du kan finde i Småland her
Aktiviteter og seværdigheder i Småland

Jönköping

Jönköping er blevet udnævnt til Sveriges bedste golfby. Tilgangen til de mange fantastiske golfbaner samt Jönköpings centrale placering i Sverige har naturligvis og spillet en rolle, så det nu er Golfköping alle i Sverige taler om.

Golf Unlimited 4 x golf og 3 x overnatning for kun 3995 SEK

I samarbejde med udvalgte hoteller og golfklubber i Jönköping tilbydes fire golfdage med tre overnatninger for kun 3995 SEK.
Spil golf på udfordrende og spændende baner tæt på byen eller tag ud til den unikke linksbane på Sand GC.

En kort køretur væk vil du finde flere baner, både syd og nord for Jönköping.
Pakken inkluderer morgenmad og aftensmad, greenfee og selvfølgelig overnatning.
Vælg mellem fire forskellige hoteller i byen, alle i forskellig stil, men med én ting til fælles; alle serverer en velsmagende middag i hyggelige rammer. 

Læs mere om hvilke golfklubber og hoteller der indgår i tilbuddet.
GolfUnlimited

Kontakt Smålands Tourism for mere info:

www.visitsmaland.se
Tlf: +46 36 35 12 70


Golfvideo Småland