Presse/media GolfSverige.dk

Sådan gør du

Her er et udvalg af billeder og videoer som du er velkommen til at bruge. Husk at angive korrekt kildeangivelse: GolfSverige.dk

Ønsker du flere billeder, videoer eller vil du modtage vores pressemeddelelser så send os en mail på info@golfsverige.dk.


Video GolfSverige.dk

I samarbejde med VisitSweden er der produceret en meget smuk video af udvalgte svenske golfbaner. Videoen giver et godt indtryk af hvad der venter dig af golfoplevelser i Sverige.

Interview med GolfSverige.dk da vi udstillede på Europatouren Made In Denmark. Vi besøgte også Öijared Resort, SAND GC, Mauritzberg GC, Körunda Golf Resort og Grönhögen Golf. Produceret i samarbejde med Golfmagasinet.


Banebesøg hos Hills GC og interview med GolfSverige.dk om hvordan det hele startede. Vi kom også forbi Halmstad GK samt Hotel Skansen i Båstad. Programmet er produceret i samarbejder med Golfmagasinet.

En rundtur i Sverige hvor vi var på besøg hos Elisefarm GC, Barsebäck Resort, Ringenäs Resort samt Sankt Jörgen Park. Programmet er produceret i samarbejder med Golfmagasinet.


Hver år udstiller vi på den store messe i Herning, Ferie For Alle. Messen besøges af ca. 60.000 gæster hvert år. Se interview med os og hør hvorfor golf i Sverige er så populært blandt danskere.

En lille videoteaser fra et af vores mange banebesøg i Sverige. Denne gang var vi på besøg hos SAND GC i Jönköping, Småland. Et fantastisk golfanlæg hvor du kan bo på banen og spille en af de bedste golfbaner.


Billedarkiv GolfSverige.dk

Følg med på Facebook