Presse/media GolfSverige.dk

Sådan gør du

Her er et udvalg af billeder og videoer som du er velkommen til at bruge. Husk at angive korrekt kildeangivelse: GolfSverige.dk

Ønsker du flere billeder, videoer eller vil du modtage vores pressemeddelelser så send os en mail på info@golfsverige.dk.


Video GolfSverige.dk

Skandinaviens største feriemesse med over 60.000 besøgende. Vi udstillede med en stor stand på 100 m2 sammen med 14 partnere.

Interview med Per Lindroth, Director of Golf på Barsebäck Resort - Per fortæller lidt om hvad du kan forvente af Barsebäck Resort!


I samarbejde med VisitSweden er der produceret en meget smuk video af udvalgte svenske golfbaner. Videoen giver et godt indtryk af hvad der venter dig af golfoplevelser i Sverige.

Interview med GolfSverige.dk da vi udstillede på Europatouren Made In Denmark. Vi besøgte også Öijared Resort, SAND GC, Mauritzberg GC, Körunda Golf Resort og Grönhögen Golf. Produceret i samarbejde med Golfmagasinet.


Banebesøg hos Hills GC og interview med GolfSverige.dk om hvordan det hele startede. Vi kom også forbi Halmstad GK samt Hotel Skansen i Båstad. Programmet er produceret i samarbejder med Golfmagasinet.

En rundtur i Sverige hvor vi var på besøg hos Elisefarm GC, Barsebäck Resort, Ringenäs Resort samt Sankt Jörgen Park. Programmet er produceret i samarbejder med Golfmagasinet.


Hver år udstiller vi på den store messe i Herning, Ferie For Alle. Messen besøges af ca. 60.000 gæster hvert år. Se interview med os og hør hvorfor golf i Sverige er så populært blandt danskere.

En lille videoteaser fra et af vores mange banebesøg i Sverige. Denne gang var vi på besøg hos SAND GC i Jönköping, Småland. Et fantastisk golfanlæg hvor du kan bo på banen og spille en af de bedste golfbaner.


Billedarkiv GolfSverige.dk