GOLF I SÆRKLASSE - FIND DIT UNIKKE GOLFTILBUD I SVERIGE!

Visit Sweden har samlet tilbud fra en masse udvalgte golfbaner i Sverige.

Vi har, kort sagt, fundet det grønneste græs til dig, så du slipper for at lede hele det lange land igennem. Mere end 40.000 danskere tager hvert år til Sverige for at spille golf på en af de mere end 400 golfbaner! De svenske golfbaner slynger sig i et viltert og smukt svensk landskab og indbyder spilleren til stort spil i et ofte kuperet terræn.

Find dit tilbud på et smukt og udfordrende spil golf i samarbejde med Visit Sweden og Svenska Golfförbundet.

TILBUD - SKÅNE

At kalde Skåne for et golfparadis er ingen overdrivelse - over 70 baner venter på den anden side af Øresund og valget er dit.

Se tilbud FRA SKÅNE

TILBUD - HALLAND

Halmstad er Sveriges golfhovedstad og regionen tilbyder mange valgmuligheder, når det kommer til, at vælge den rigtige bane.

Se tilbud FRA HALLAND

TILBUD - VESTSVERIGE

Vestsverige har over 100 golfbaner, heraf flere mesterskabsbaner, og der er også en bane, der passer til jeres ønsker og formåen.

Se tilbud FRA VESTSVERIGE


TILBUD - VÄRMLAND

Värmland er et paradis for golfere. I Värmland har hver bane sine egne udfordringer og omgivelserne er også med til, at gøre hver golfoplevelse unik.

Se tilbud FRA VÄRMLAND

TILBUD - SMÅLAND/ÖLAND

Har man først været i Småland og på Öland, så bliver man forelsket! Den smukke natur og de skønne golfbaner er hele oplevelsen værd.

Se tilbud FRA SMÅLAND/ÖLAND