Mossbylund Hotel & Spa

Mossbylund Hotell & Spa - Et fantastisk hotel beliggende på Skånes sydkyst i naturskønne omgivelser. Her finder du en lækker restaurant, et fantastisk spa og golf på to spændende golfbaner i Skåne

Mossbylund Hotel & Spa

 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.428 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Mossbylund Hotel & Spa

50 km fra Malmö

Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x 3-retters middag
1 x greenfee til Abbekås GK eller Bedinge GK
Fri adgang til spa

Fra 1428 SEK pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Mossbylund Hotel & Spa

Mossbylund Hotell & Spa ligger kun et stenkast fra havet på Skånes smukke sydkyst omgivet af marker. Dette idylliske golfhotel finder du kun 40 minutters kørsel fra Malmø og 15 minutter fra Ystad. Selvom Mossbylund Hotell & Spa ligger tæt på flere spændende golfbaner i Skåne, så der venter dig et fantastisk golfophold på dette hyggelige hotel.

Hotellet er et renoveret gårdhus fra 1800-tallet, som indeholder alle moderne bekvemmeligheder, for at give dig det mest behagelige ophold.

Golfbaner

Kun 2 km fra Mossbylund Hotell & Spa finder du Abbekås GK, der er en spændende par 72 bane, som er kendt for at have Sveriges bedste bunkers. Derudover har Abbekås GK et godt træningsområde, hvor du også finder en 9 hullers Pay & Play bane. 15 km fra hoteller ligger Bedinge GK, der er Sveriges sydligste golfbane. Her finder du en spændende 18 hullers parkbane, som er forholdsvis flad, så alle kan få glæde af denne udfordrende golfbane.

Overnatning

Alle værelser er lyse og moderne indrettede og har enten udsigt over havet eller de omkringliggende marker, så du straks mærker roen sænke sig, når du træder ind på dit værelse. De 44 værelser er indrettet med fladskærms-tv, eget badeværelse, badekåbe og tøfler, derudover har nogle værelser egen terrasse.

Forplejning 

Restauranten er hjertet på Mossbylund Hotell & Spa, her samles alle gæster for at nyde mad og drikke. Her serveres hver morgen en overdådig morgenbuffet, så du starter dagen på den bedste måde. Derudover sætter personalet i restauranten en ære i at matche mad og drikkevarer, så det altid er en helt speciel oplevelse at spise i restauranten på Mossbylund Hotell & Spa. 

Spa og wellness

Træd ind i et afslappende miljø, få følelsen af at du bliver forkælet og få ny energi. Dette er den følelse som personalet stræber efter at du får, når du træder ind i spaområdet på Mossbylund Hotell & Spa. Der er rig mulighed for at få dette opfyldt, da spaområdet byder på en masse forskellige behandlinger, så som forskellige massage- og skønhedsbehandlinger og diverse afslappende bade. Derudover byder spaområdet på sauna, indendørs swimmingpool, udendørs jacuzzi og et afslapningsområde, hvor du kan ligge og fordøje alle de oplevelser, du har haft i løbet af dagen.

Mossbylund Hotell & Spa tilbyder også et træningsområde, hvor du kan nyde stilheden med yoga eller meditation. Derudover tilbydes holdundervisning, hvor undervisningen, når vejret tillader det, foregår udendørs i de fantastiske omgivelser.

Mossbylund Hotell & Spa kan varmt anbefales til dig, der ønsker et golfophold i høj klasse, hvor der er kælet for detaljen for at give dig den bedst mulige oplevelse både med hensyn til opholdet på hotellet, men også golfspillet på de omkringliggende golfbaner.

Mossbylund Hotell & Spa faciliteter

 • 44 værelser
 • Restaurant
 • Café
 • Lounge
 • Terrasse
 • Indendørs swimmingpool
 • Udendørs jacuzzi
 • Sauna
 • Afslapningsområde
 • Massage 
 • Skønhedsbehandling
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Mossbylund Hotel & Spa

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt
Du betaler altid direkte til destinationen

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Mossbylund Hotel & Spa
Mossby 157
274 53 Skivarp

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Philip Kürstein

Gode tilbud

GolfSverige lever ALTID op til mine høje forventninger. Perfekt at bruge hvis I er en gruppe. Høj service!

Asger Klint

God inspiration

Jeg følger GolfSverige.dk på Facebook. Man kan blive inspireret til at prøve en ny bane, man ikke har spillet før

Janne Hansen

Fungerer perfekt

Jeg elsker golf i Sverige. Vi er kommet der hvert år de sidste 10 år

Lars Seiler Hansen

Bruger jer altid

Når jeg skal søge golfbaner i Sverige, så bruger jeg altid GolfSverige.dk - for det virker!