GOLF I HALLAND

GOLF I HALLAND

GOLF I HALLAND

GOLF I HALLAND

GOLF I HALLAND

GOLF I HALLAND

HALLAND MED HALMSTAD - SVERIGES GOLFHOVEDSTAD


Halland præges af sin lange, enestående kyst og naturen er varieret og spændende, hvilket man blandt andet kan opleve i et af de mere end 120 naturreservater.  I nærheden af de kystnære byer Laholm, Halmstad, Falkenberg og Varberg findes også nogle af Sveriges mest berømte strande, såsom Mellbystrand, Tylösand, Skrea og Apelviken. Halland er også en populær helseregion med kendte spa- og wellnessfaciliteter.

Men det er ikke kun kysten, der er et besøg værd - Hallands indland skal også opleves. Her finder du frodige skove, der dækker halvdelen af regionen, hyggelige landsbyer med masser af liv, magiske søer og åer, som indbyder til unikt laksefiskeri og endda ægte vildmarker til jagt. Mulighederne for at komme rundt er mange; i kano, på cykel, til hest eller til fods. Uanset hvad du vælger findes der vandre-, vand- og cykelruter, som opfylder alle ønsker.

Halmstad - Sveriges Golfhovedstad

Der er en lang tradition for golf i Halmstad. Den første bane blev åbnet i 1938 og blev hurtigt en af de mest berømte baner i landet. I dag er der 10 unikke golfanlæg, som alle ligger inden for kort afstand fra centrum af Halmstad – den lille by med det store udbud.

Halmstad er Sveriges golfhovedstad og regionen tilbyder mange valgmuligheder, når det kommer til, at vælge den rigtige bane. Variationen af banernes karakter, længde og antal huller, er stor, så der er golfbaner for alle, uanset handicap eller humør. Halmstad GK giver dig udfordringer, i form af en mesterskabsbane, Tönnersjö GK byder på golf i naturskønne omgivelser og hvis du leder efter noget helt tredje, så finder du det helt sikkert i Halland – måske finder du endda din personlige favoritbane!

UDVALGTE GOLFBANER OG GOLFRESORTS I HALLAND

HALMSTAD GK

Muligvis Sveriges skønneste golfoplevelse! Rangerer som et af Sveriges bedste golfanlæg og består af to fantastiske 18 hullers baner.

LÆS MERE OM HALMSTAD GK

HALMSTAD-TÖNNERSJÖ GK

Varierende 18 hullers golfbane, som ligger midt i mellem Halmstad og Laholm, i et gammelt kulturlandskab og er kuperet med bakker og vandfald.

LÆS MERE OM HALMSTAD-TÖNNERSJÖ GK

KUNGSBACKA GK

Kungsbacka Golfklubb ligger på den smukke vestkyst og tilbyder tre fantastiske baner med sammenlagt 36 huller.

LÆS MERE OM KUNGSBACKA GK

ANDRE AKTIVITETER I HALLAND

SPAOPHOLD I HALLAND

I Halland lever den mangeårige tradition for spa- og kurophold i bedste velgående - og kvaliteten er helt i top. De første badehoteller blev grundlagt tilbage i midten af 1900-tallet, og byens ”Kallbadhus” er et enestående monument over spa-traditionerne i Halland.

LÆS MERE OM SPAOPHOLD I HALLAND

SPISESTEDER I HALLAND

Hallands kroer og restauranter byder på en masse skønne madoplevelser. På denne rundtur tager vi dig med til White Guides anerkendte spisesteder. Vi giver dig også tips til hyggelige gårdbutikker, der bugner af fristende lokale råvarer og lækre delikatesser.

LÆS MERE OM SPISESTEDER I HALLAND

STRANDE I HALLAND

Udover at være surfernes paradis er Halland et eldorado for strandløver og badenymfer. De børnevenlige, lavvandede sandstrande finder du i syd, og de dramatiske klippestrande lidt længere mod nord. Inde i landet venter søer, elve og masser af herlige badepladser.

LÆS MERE OM STRANDE I HALLAND

Følg med på Facebook