GOLF PÅ ÖLAND

GOLF PÅ ÖLAND

GOLF PÅ ÖLAND

GOLF PÅ ÖLAND

GOLF PÅ ÖLAND

GOLF PÅ ÖLAND

GOLF PÅ ÖLAND

Öland er ikke bare solen og vindens ø. Det er også alle golfspilleres paradis. Det er unikt at en ø, med knap 25 000 indbyggere, kan tilbyde hele syv golfbaner.

Öland danner en vidunderlig ramme om en golfoplevelse, og golfbanerne på øen er altid af høj kvalitet. Den ölandske natur er uforlignelig og byder blandt andet på det eventyrligt smukke naturlandskab Alvaret, som er på Unescos verdensarvsliste.


KORT OVER GOLFBANER OG HOTELLER PÅ ÖLAND

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

Vil du spille golf i smuk natur og med varierende banekarakter, skal du besøge solsikre Öland. Sveriges mest populære golfbaner og den smukke natur gør golfoplevelsen til noget helt specielt. Det er let at forelske sig i Öland - lyset, naturen, strandene, solen og menneskerne hjælper til med at forstærke helhedsindtrykket.

Öland er Sveriges næststørste ø og har altid været synonym med svensk sommer og turisme. Men takket være det milde klima, har også golfspillerne fundet dertil. Öland er en naturskøn destination med et bredt og interessant udbud af baner. Der er en stor variation, alt fra frodige til udfordrende parkbaner, så her er noget for enhver smag.

Aktiviteter for hele familien…

Når golfrunden er slut, tilbyder Öland også en bred vifte af aktiviteter, restauranter, fornøjelser og meget andet til hele familien eller venneflokken. Her findes både en zoologisk have, boxcarland og go-cart. Men her er også interessant natur i Alvaret området - et 37 kilometer langt og 15 kilometer bredt område naturområde med kalksten - og øen Blå Jungfrun – heksenes ø!

Öland er smag, afslapning, aktiviteter, historie og møde mellem mennesker. Öland er helt enkelt livskvalitet! Her kan du opleve det magiske lys, de friske vinde og de specielle dufte. Lavvandede sandstrande og dybe stenbrud. Moderne kunst og klassisk håndværk. Jernalderbyer og vikingegrave. Golfbaner og bueskydning.

…hele året rundt

På Öland om sommeren findes der noget for alle, uanset interesse eller pengepung. Vegetationen i skovene, på engene og på Alvaret. Man kan bade og for børnene kan lege i vandkanten. Kunst og håndværk. Svensk og skandinavisk historie - og fornøjelser med alt fra zoologisk have til natklubber. Öland er også den svenske kongefamilies hjem om sommeren. Slottet Solliden, som ligger ved øens største by Borgholm, er deres private sommerbolig.

Men Öland er så meget mere end sommer og lavvandede strande. Öland er faktisk blevet kåret som verdens 20. smukkeste ø i rejsemagasinet Condé Nast. Öland er noget ekstraordinært – året rundt.


GOLFVIDEO ÖLAND

Følg med på Facebook