GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

SMÅLAND & ÖLAND - FANTASTISKE GOLFOPLEVELSER


Tyttebær, stilhed og gigantiske fyrskove. Børnelatter, revolverskud og Astrid Lindgrens forunderlige og eventyrlige verden. Kæmpe naturreservater, Sveriges næststørste sø og skærgård - Småland rummer det hele.

Udover nogle af de bedste og mest afvekslende golfbaner i hele Sverige, så får du også fantastiske naturoplevelser. Alle banerne er smukt integreret i den flotte smålandske natur og du kan derfor nyde klipper, søer, stengærde og bølgende bakker mens du spiller dine golfrunder.

Har man først været i Småland, så bliver man forelsket - så kort kan det siges! Den smukke natur og de udfordrende skønne golfbaner er hele oplevelsen værd. Sammen med de mange andre aktiviteter, såsom kajakroning, vandreture, mountainbike, forlystelsesparken High Chaparral, Jönköping og meget mere, giver Småland aktiviteter for alle – store som små, golfspiller eller ej.

Golf på Öland - alle golfspilleres paradis

Öland er lang og ekstremt smal; næsten 140 kilometer lang og ikke mere end 15 kilometer i bredden – for det meste bare 10. Trods den korte afstand fra fastlandet byder Öland på sit helt eget univers. Den adskiller sig nemlig på mange måder fra det øvrige Sydsverige. Her møder I ikke de vældige, mørke nåleskove, som ellers er indbegrebet af Sverige. Heller ikke de talrige søer, og i hvert fald ingen, som en fastlandssvensker ville kalde for andet end pytter. Til gengæld er her selvfølgelig masser af hav og flest solskinstimer end noget andet sted i Sverige!

Det er unikt at en ø, med knap 25.000 indbyggere, kan tilbyde hele syv golfbaner. Öland danner rammerne om en vidunderlig golfoplevelse, og golfbanerne på øen er altid af høj kvalitet. Den ölandske natur er uforlignelig og byder blandt andet på det eventyrligt smukke naturlandskab Alvaret, som er på Unescos verdensarvsliste.

Vil du spille golf i smuk natur og med varierende banekarakter, skal du besøge solsikre Öland. Sveriges mest populære golfbaner og den smukke natur, gør golfoplevelsen til noget helt specielt og det er let, at forelske sig i Öland - lyset, naturen, strandene og solen hjælper til med at forstærke hele oplevelsen.

Golf Unlimited - 3 x golf og 2 x overnatning for kun 3295 SEK

I samarbejde med udvalgte hoteller og golfklubber i Jönköping tilbydes tre golfdage med to overnatninger for kun 3295 SEK. Spil golf på udfordrende og spændende baner tæt på byen eller tag ud til den unikke linksbane på Sand GC.

Læs mere om hvilke golfklubber og hoteller der indgår i tilbuddet: GolfUnlimited

UDVALGTE GOLFBANER OG GOLFRESORTS I SMÅLAND & ÖLAND

EKERUM RESORT

Forkæl dig selv på et af Ölands bedste golfresorts. De to 18-hullers baner, Lange Jan og Lange Erik, byder på en kombination af golf og udendørs oplevelse.

LÆS MERE OM EKERUM RESORT

HOOKS HERRGÅRD

Et af Sveriges bedste golfresorts; 36 hullers golfbane i fantastiske omgivelser, et spaområde i verdensklasse og en herregård med historiske vingesus fra 1778.

LÆS MERE OM HOOKS GK - HERRGÅRD

ISABERG GK

Et af Sverige største og mest naturskønne golfcentre med 2 skønne 18 hullers skov- og parkbaner med masser af vand i spil; her finder du udfordringer for alle niveauer.

LÆS MERE OM ISABERG GK

RYFORS GK

18 hullers park- og skovbane af højeste kvalitet med generøse fairways og store bølgende greens ved Jönköping i Småland, beliggende i naturskønne omgivelser.

LÆS MERE OM RYFORS GK

SAND GC

18 hullers indlands linksbane i Jönköping, med et unikt banelayout, som får dig til, at føle, at du spiller en linksbane i Irland eller Skotland; en sand golfoplevelse for livet.

LÆS MERE OM SAND GC

ANDRE AKTIVITETER I SMÅLAND OG ÖLAND

ÖLANDS NATUR

Landbruget på det sydlige Öland er præget af ”Stora Alvaret”, den store kalkstensslette, der er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv. ”Stora Alvaret” er unikt, fordi jorden her har skabt helt særlige vilkår for mennesker og dyr gennem mere end 5.000 år.

LÆS MERE OM ÖLANDS NATUR

KALMAR

Kalmar har det hele! Ganske tæt på finder du både Öland og Glasriket. Kalmar er en charmerende by, hvor fortid og nutid mødes i skøn forening. Historiske bygninger, brostensbelagte gader og smukke parker giver byen charme og karakter.

LÆS MERE OM KALMAR

SMÅLANDS NATUR

I Småland finder du den "klassiske" svenske natur. Bo i de klassiske røde træhytter og gamle ødegårde afgrænset af stengærder. Du kan støde på en elg i skoven. Du slappe af ved en stille sø. Men i Smålands natur finder du også udfordringer og aktiviteter for hele familien.

LÆS MERE OM SMÅLANDS NATUR