GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

SMÅLAND

SMÅLAND

ASTRID LINDGRENS VERDEN

ASTRID LINDGRENS VERDEN

KANOTUR I SMÅLAND

KANOTUR I SMÅLAND

GOLF I SMÅLAND

Går golfturen til Småland, så bliver du ikke skuffet. Udover nogle af de bedste og mest afvekslende golfbaner i hele Sverige, så får du også fantastiske naturoplevelser. Den smålandske natur blev inkluderet på den smukkeste måde da golfbanerne blev anlagt og du kan derfor nyde klipper, søer, stengærde og bølgende bakker mens du spiller dine golfrunder.

Golf i Småland er mere end bare golf.


KORT OVER GOLFBANER OG HOTELLER I SMÅLAND

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

Har man først været i Småland, så bliver man forelsket. Så kort kan det siges. Den smukke natur og de udfordrende skønne golfbaner er en oplevelse værd. Sammenholdt med de mange andre aktiviteter som kayakture, vandreture, moutainbiketure, forlystelsesparken High Chaparral, Jönköping og meget mere, så får du her noget for hele familien eller vennerne, når i skal vælge hvor jeres næste tur skal gå hen.

Golf i Småland

Udover det store afvekslende udbud af fantastiske golfbaner, så finder du også her naturoplevelser, som vi slet ikke kender fra Danmark. Den smålandske natur er der kælet for, da golfbanerne blev anlagt og du kan nyde klippefremspring, søer, stengærder og bølgende bakker mens du spiller din golfrunde. 

Af golfbaner i Småland kan du finde:
Sand GC, Hooks Herrgård, Isaberg GK, A6 GK, Ryfors GK, Jönköpings  GK, Götaström GK, Tranås GK, Vetlanda GK, Värnamo GK, Wiredaholm GK, Nässjö GK og Eksjö GK.

Småland har alt hvad dit golfhjerte begærer! Golf i Småland

I juli måned har du mulighed for at spille SM GOLF i Småland. Et anderledes golfkoncept som er værd at køre til Småland for. Her er turneringer for par, for herre og damer i alle aldersgrupper samt famileturneringer.
SM GOLF i Småland

Hoteller, bed & breakfast, vandrehjem, hytter i Småland

Foretrækker du den ro, du kan finde i et lille rødt hus, smukt beliggende ved en sø - eller kan du bedst lide hotellets faciliteter og nærhed til storbyen med de mange tilbud? Uanset hvad, vil du finde et bredt udvalg af hoteller, campingpladser, bed & breakfast, vandrehjem og hytter i Småland.

Golfresorts:
Sand GC
, Hooks Herrgård, Isaberg GK

Hoteller:
Elite Stora Hotellet Jönköping, RC Hotel, Isaberg Mountain Resort, Hestravikens Hotel, Hotell Nissastigen, Bredaryds Wärdshus og Hotell Vidöstern Värnamo.

Nogle af vores andre indkvarteringmuligheder kan bookes online, og du kan også læse mere om dem her
Overnatningsmuligheder i Småland

Hotell Björkhage i Müllsö tilbyder en dejlig golfpakke med spil til Ryfors GK.
Se tilbud her

Se og oplev Småland

Småland tilbyder en bred vifte af aktiviteter at vælge mellem, både sommer og vinter. Her finder du nogle af Sydsveriges smukkeste vandre- og cykelstier, mange fiskesøer og du kan naturligvis også besøge Isaberg Mountain Resort, det sydlige Sveriges største skiresort hvor du bor i skønne hytter med eller uden hotelservice.
Også om sommeren er Isaberg Mountain Resort det perfekte ferieparadis til din næste aktivferie. Her er en spændende klatrebane mellem træerne, elgpark, vandaktiviteter, og ikke mindst 2 x 18 hullers golf på Isaberg GK.

Mountainbike og Segway

Kan du også lide at komme omkring på mountainbike? Så er Isaberg Mountain Reosrt det perfekte sted! Her finder du masser af MTB ruter og events
Isaberg Segway Adventure banen er et sjovt koncept du bare må prøve. Her kan du komme på 1,5 times tur med en instruktør rundt i Isabergs udfordrende omgivelser. 
Aktiviteter på Isaberg

High Chaparral

Du kan også besøge High Chaparral, en forlystelsespark som ikke er som andre. Her vil du opleve et sandt eventyr når du besøger parken. Her er banditter, tapre cowboys samt spændende aktiviteter for hele familien.
Forlystelsesparken High Chaparral

Outdoor i Småland

Småland er det perfekte sted, hvis du er til outdoor aktiviteter. Hesteridning gennem de store skove, tag en tur i kanoen, fisk i de over 1000 søer der er i Småland. Du kan cykle eller vandre i den udfordrende natur. Småland er et paradis for naturelskere.
Outdoor i Småland

Børnenes Småland

Byg en hule i skoven, lav din egen træfløjte, eller sejl i en båd bygget af bark. I børnenes Småland får fantasien frit løb. Det er leg, det er eventyr. Masser af oplevelser. Her finder du dampskibe, Astrid Lindgrens Verden, Pippi Langstrømpe, Emil og alle vennerne. Og her vasker vi også efter guld. Vi har vandland, som du aldrig har set før, eventyrlandskab, slotsruiner, jernbanemuseum samt udfordringer for både piger og drenge.
Børneoplevelser i Småland

Aktiviteter og seværdigheder i Småland

Du kan se en samlet oversigt over de aktiviteter og seværdigheder du kan finde i Småland her
Aktiviteter og seværdigheder i Småland

Golf Unlimited 4 x golf og 3 x overnatning for kun 3995 SEK

I samarbejde med udvalgte hoteller og golfklubber i Jönköping tilbydes fire golfdage med tre overnatninger for kun 3995 SEK.
Spil golf på udfordrende og spændende baner tæt på byen eller tag ud til den unikke linksbane på Sand GC.

En kort køretur væk vil du finde flere baner, både syd og nord for Jönköping.
Pakken inkluderer morgenmad og aftensmad, greenfee og selvfølgelig overnatning.
Vælg mellem fire forskellige hoteller i byen, alle i forskellig stil, men med én ting til fælles; alle serverer en velsmagende middag i hyggelige rammer. 

Læs mere om hvilke golfklubber og hoteller der indgår i tilbuddet.
GolfUnlimited

Kontakt Smålands Tourism for mere info:

www.visitsmaland.se
Tlf: +46 36 35 12 70


Golfvideo Småland