GOLF I VÄRMLAND

GOLF I VÄRMLAND

GOLF I VÄRMLAND

GOLF I VÄRMLAND

GOLF I VÄRMLAND

GOLF I VÄRMLAND

VANDRETUR I VÄRMLAND

VANDRETUR I VÄRMLAND

MTB I VÄRMLNAD

MTB I VÄRMLNAD

KANOTUR I VÄRMLAND

KANOTUR I VÄRMLAND

FISKETUR I VÄRMLAND

FISKETUR I VÄRMLAND

TØMMERFLÅDE RAFTING I VÄRMLAND

TØMMERFLÅDE RAFTING I VÄRMLAND

VÄRMLAND - STORE GOLF- OG NATUROPLEVELSER


I Värmland, i den vestlige del af Midtsverige, begynder fjeldene at rejse sig, og helt mod vest grænser Värmland op til Norge. Värmland er en stor naturattraktion; her er der 10.000 søer, spredt ud over det skovrige landskab. Lenet er nærmest delt på midten af Sveriges længste elv, Klarälven, der mod syd løber ud i en af Europas største søer, Vänern, nær lenets største by, Karlstad.

Elsker du aktiv ferie, så er Värmland et paradis. Enkelt og sikkert kan du prøve masser af forskellige aktiviteter såsom kano, kajak, cykel, fiskeri, vandreture, ridning, elg- og bæversafarier, tømmerflåde i Klarälven og dejlige bådture på søen Vänern. I skovene i Värmland findes masser af dyr og med lidt held kan du på egen hånd se elge, ulve, bjørne og losser.

Kulturen er stærk i Värmland og her kan man opleve det på mange forskellige måder. Her er kunstcentre, gallerier, museer, levende gårde og fine kulturelle begivenheder, som gør at du ønsker at blive lidt længere og du finder et bredt og varieret udbud af overnatningsmuligheder, caféer og restauranter med service af høj kvalitet.

Golf i Värmland

Värmland er et paradis for golfere. Naturen i Värmland er meget varieret og spænder fra eng og hede til skærgård og fjeldterræn. Sporty golfere, som rejser hertil, kommer ofte med et ønske om at opleve den fascinerende natur – og oftest via skov- og naturbanerne. Uanset om du har højt eller lavt handicap kan du finde en golfbane, der passer dine behov. I Värmland har hver bane sine egne udfordringer og omgivelserne er også med til, at gøre hver golfoplevelse unik.

De fleste, som tager til Värmland for at spille golf, ender i Karlstad. I Karlstad ligger golfbaner, hoteller, udeliv og restauranter med kort afstand imellem og du er aldrig langt fra vand; byen ligger i et delta-område der hvor Klarälven deler sig i flere grene, før den munder ud i de store sø Vänern. Selv om Karlstad er Värmlands største by er det stadig let at finde frem til andre fine overnatningsalternativer i regionen - nærmere bestemt de mange herregårde.

UDVALGTE GOLFBANER OG GOLFRESORTS I VÄRMLAND

ARVIKA GK

Få en udfordrende oplevelse i det vestlige Värmland på en teknisk interessant 18 hullers parkbane med fremragende greens.

LÆS MERE OM ARVIKA GK

EDA GK

Spil på en af Värmlands bedste og smukkeste golfbaner og bo lige ud til banen. Her finder du udfordrende spil, i smukke omgivelser.

LÆS MERE OM EDA GK

HAMMARÖ GK

Banen er anlagt af en af de mest anerkendte golfbanearkitekter, Sune Linde, og er kendt for sine plateau greens, som giver store udfordringer.

LÆS MERE OM HAMMARÖ GK

ÅRJÄNGS GK

Naturskøn 18 hullers park- og skovbane, som er designet af Peter Nordvall og byder på bredde fairways og store greens.

LÆS MERE OM ÅRJÄNGS GK

ANDRE AKTIVITETER I VÄRMLAND

KARLSTAD

Klarälven og søen Vänern mødes ved den livlige by Karlstad, og selve elven løber tværs gennem byens centrum. Samtidig ligger Vänerns magiske skærgård med 22.000 øer lige udfor byen og byder på sandstrande og klipper, og med byens smarte bådbusser kommer du let ud til dem.

LÆS MERE OM KARLSTAD

VÄNERN

Oplevelser for alle sanser ligger tæt ved Sveriges største sø: Fra en tur i den delikate fiskerogn löjromens tegn og besøg på det romantiske Läckö Slot til vandreture på Kinnekullemassivet og besøg ved Gøta Kanalen i Sjötorp, dér, hvor den historiske kanal tværs gennem Sverige begynder og ender.

LÆS MERE OM VÄNERN

TØMMERFLÅDERAFTING

Ta’ familien eller vennerne med på tømmerflåde-rafting ned ad Klarälven. I får lov til selv at bygge tømmerflåden med hjælp fra en ekspert i tømmerflåder, og så er det bare at drive med strømmen med ad floden – med 3 km. i timen. Det går ikke stærkt, men det er heller ikke meningen.

LÆS MERE OM TØMMERFLÅDERAFTING