GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

VESTSVERIGE - TÆT PÅ, MEN HELT ANDERLEDES!


Naturen i Vestsverige er anderledes end den, vi er vant til at se og opleve. Her er naturen uspoleret – blandet med velplejet kulturlandskab og landbrugsarealer. Og selvfølgelig mere skov, flere søer og elve, og meget mere grundfjeld og klipper end i Danmark. I Bohuslän møder du den enestående skærgård med granitfjeldet, den høje himmel og havluften. Her er over 8.000 øer og skær – og havet som aktiv medspiller på flere seaside baner. I Dalsland finder du noget af Sveriges sydligste vildmark, smuk og uspoleret – og måske med en elg, der skridter gennem roughen på vej væk!

Vestsverige byder på store ”outdoor” oplevelser på vandre- og cykelstier, nedlagte jernbanestrækninger, på de nøgne klipper i skærgården, eller med fiskestang og net ude efter laks eller ørreder i søer og elve. Og så er Vestsverige et sandt eldorado for kano- og kajakentusiaster. Bohuslän er et af verdens bedste havkajak-områder med skærgårdens mange kringelkroge, mens Dalslands mange søer og vandløb er en mesterlig kulisse til kanooplevelser et par timer eller i en hel uge, med overnatning i telt på en søbred helt for jer selv.

Golf i Vestsverige – Storbygolf og flotte naturoplevelser

Mange forbinder den svenske vestkyst med idylliske skærgårdssamfund som for eksempel Grebbestad, Fjällbacka, Smögen, Fiskebäckskil og øen Marstrand. Det er naturligvis med rette, men det er golfbanerne, der ligger lige i nærheden af skærgårdssamfundene, som er de virkelige guldkorn.

Når det handler om kombinerede park- og skovbaner i regionen Vestsverige, findes der flere top-eksemplarer i både Bohuslän, Göteborg, Dalsland og Västergötland. En del af de bedste baner ligger i Bohuslän og på vejen nedover mod Göteborg.

Gøteborg er overhovedet ikke en by for stivnakkede folk – her hersker en herlig fri stemning og hyggelig afslappet atmosfære hele året rundt. Byen er velsignet med et mildt klima og varm vind, der kommer sejlende ind fra vestkysten, og du finder hele 30 golfklubber, der ligger lige i nærheden af og rundt omkring centrum. Så hvorfor bør man henlægge golfturen til Gøteborg? Der er mange gode grunde. Lyder navne som Hills GCC og St: Jörgen Park Golf Club bekendt? De er begge fantastiske golfanlæg, som ligger i kort afstand fra centrum og inviterer til golfoplevelser i topklasse. Der er noget særligt ved at spille golf i herlige naturomgivelser om dagen, for derefter at trække ind mod centrum og alt livet om aftenen.

Læs mere om Vestsverige: https://www.vastsverige.com/

Nordea Masters 2018

Årets Nordea Masters bliver noget helt specielt! Turneringen er flyttet til Hills G&SC, bare 10 minutter fra centrum af Göteborg. Turneringen afholdes fra den 16. - 19. august og er en oplevelse du ikke må gå glip af. Hold dig opdateret omkring turneringen og køb billetter her!

UDVALGTE GOLFBANER OG GOLFRESORTS I VESTSVERIGE

FJÄLLBACKA GK

En udfordrende bane, der minder om links golf, hvor man må have vinden med i sine beregninger, når man spiller denne smukke golfbane, da havet ligger lige ved banen.

LÆS MERE OM FJÄLLBACKA GK

FORSBACKA GK

En 18 hullers skov- og parkbane, smukt anlagt rundt om Forsbacka sø, hvor de første ni huller bærer præg af, at være en åben parkbane med en række vandhazader.

LÆS MERE OM FORSBACKA GK

GULLBRINGA G&CC

Velplejet 18 hullers bane, med brede og generøse fairways og greens med en behagelig blød overflade, der giver enhver golfspiller en stor oplevelse.

LÆS MERE OM GULLBRINGA G&CC

HILLS G&SC

Verdensklasse golfanlæg i Göteborg regionen, designet efter de klassiske kvaliteter, som giver dig mulighed for at få en udfordrende golfoplevelse.

LÆS MERE OM HILLS GOLF & SPORTS CLUB

LYCKORNA GK

Seaside- og parkbane, med en flot udsigt til havet, og landskabets bølger gør denne bane til en spændende og udfordrende golfoplevelse.

LÆS MERE OM LYCKORNA GK

LYSEGÅRDENS GK

En uopdaget 18 hullers golfperle, med hurtige greens, kuperet terræn og et herligt varieret design og som byder på Vestsveriges højeste strømfald.

LÆS MERE OM LYSEGÅRDENS GK

LÄCKÖ GK

En af Västergötlands bedste golfbaner, tæt på Vänern, hvor mange af hullerne bringer spilleren ind i områder, der er isoleret fra resten af golfbanen.

LÆS MERE OM LÄCKÖ GK

MJÖLKERÖDS GK

En af vestkystens mest besøgte golfbaner. Kun syv kilometer nord for den svenske skaldyrsmetropol og badeby Grebbestad.

LÆS MERE OM MJÖLKERÖDS GK

ORUST GK

Golfbane i topklasse med linkskarakter og med havutsigt fra næsten alle 18 huller. Anses som en af Sveriges smukkeste seasidebaner.

LÆS MERE OM ORUST GK

STRÖMSTAD GK

Smuk 18 hullers golfbane med stejle klipper og en spektakulær udsigt over det nordlige Bohuslän, som har en dejlig natur og mildt klima.

LÆS MERE OM STRÖMSTAD GK

ÖIJARED RESORT

Sveriges største golfanlæg som byder på golf for alle med 4 golfbaner i verdensklasse og 4 vidt forskellige golfoplevelser.

LÆS MERE OM ÖIJARED RESORT

ANDRE AKTIVITETER I VESTSVERIGE

CAMPING I VESTSVERIGE

Det vestlige Sverige består af Bohuslän, Dalsland, Västergötland og storbyen Göteborg. Her kan du finde dejlige campingpladser ved havet, søer, kanaler og skove. Superfine museer, zoologiske haver og shopping – du er er tæt på det hele!

LÆS MERE OM CAMPING I VESTSVERIGE

ØHOP I VESTSVERIGE

Øhop i den vestsvenske skærgård er ren idyl og bliver mere og mere populært. At hoppe fra den ene fine ø til den næste, opleve det stille ø-liv med hyggelige gåture, spise på lækre restauranter med friske fisk og skaldyr og få sjove historier fra de lokale er oppe i tiden.

LÆS MERE OM ØHOP I VESTSVERIGE

GÖTEBORG

En grøn by med kulinariske oplevelser – syv restauranter med Michelin stjerne, lækker street-food, forlystelsesparker og kultur. Gøteborg har for længst fundet sine egne ben siden den internationale skibsværftskrise sendte Sveriges anden største by i knæ.

LÆS MERE OM STORBYEN GÖTEBORG