GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

VESTSVERIGE - TÆT PÅ, MEN HELT ANDERLEDES!

I behøver ikke rejse langt væk for at finde spændende og anderledes golf- og ferieoplevelser. I Vestsverige, bare nogle få timer hjemmefra, er der masser af udfordringer for både begyndere og rutinerede golfspillere, golfbaner i topklasse, varierende natur – og gastronomi, der får tænderne til at løbe i vand allerede før sidste hul! Det er det perfekte sted til en indholdsrig golf-miniferie!


KORT OVER GOLFBANER OG HOTELLER I VESTSVERIGE

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

I Vestsverige kan I få masser af gode golfstunder på de mange rigtigt fine baner. Her er både 9 og 18-hullers skov-, park- og herregårdsbaner, og flere udfordrende hede- og seasidebaner. Vestsverige har over 100 golfbaner, heraf flere mesterskabsbaner, og der er også en bane, der passer til jeres ønsker og formåen. Udbuddet er stort, og I vil møde store, velplejede greens, sportsligt udfordrende roughs, et kuperet terræn mange steder, og ofte vidunderlige udsigter over havet og søerne. Her er udfordringer for både nybegynderen, den jævnt gode og for tour-spilleren. Alle golfbaner tilbyder fremragende faciliteter med gode træningsmuligheder og hyggelige klubmiljøer med bl.a. restauranter og pro-shops.

Læs mere: www.vastsverige.com/se-och-gora/golfbanor/

Anderledes natur og masser af aktivitetsmuligheder

Naturen i Vestsverige er anderledes end den, I er vant til at se og opleve. Her er mere uspoleret naturlandskab – blandet med velplejet kulturlandskab og landbrugsarealer. Og selvfølgelig mere skov, flere søer og elve, og meget mere grundfjeld og klipper end I kender hjemmefra. I Bohuslän møder I den enestående skærgård med granitfjeldet, den høje himmel og havluften. Her er over 8.000 øer og skær – og havet som aktiv medspiller på flere seaside baner. I Dalsland finder I noget af Sveriges sydligste vildmark, smuk og uspoleret – og måske med en elg, der skridter gennem rough’en på vej væk!

Vestsverige byder på store ”outdoor” oplevelser på vandre- og cykelstier, nedlagte jernbanestrækninger, på de nøgne klipper i skærgården eller med fiskestang og net ude efter laks eller ørred i søer og elve. Og så er Vestsverige et sandt eldorado for kano- og kajak-entusiaster. Bohuslän er et af verdens bedste havkajak-områder med skærgårdens mange kringelkroge, mens Dalslands mange søer og vandløb er en mesterlig kulisse til kanooplevelser et par timer eller i en hel uge med overnatning i telt på en søbred helt for jer selv.

Læs mere: www.vastsverige.com/sv/Outdoor-Vastsverige

I bor godt i Vestsverige – og drømmer sødt!
I Vestsverige har I et utal af valgmuligheder, når I skal sove efter dagens golfrunder. Her er hoteller af alle slags, lige fra udsøgte luksushoteller, over eventyrlige slotte og herregårde til hyggelige pensionater og komfortable vandrehjem. Mange steder har særlige ”golf-miniferier” med ophold, greenfee på lokale baner, gode middage og evt. spa-oplevelser pakket i et samlet tilbud. Hvis I vil klare golf-ferien mere på egen hånd, kan I også vælge alt fra campingpladser med velindrettede, komfortable hytter eller gode pladser til campingvogn eller telt til ferieboliger lige midt i naturen.

Læs mere: www.vastsverige.com/sv/Boende

Bordets glæder – man bliver sulten af golf!
Vestsverige byder på gastronomiske oplevelser i international topklasse skabt på det overmåde rige udbud af fantastiske råvarer. Skaldyr som hummer, krebs og østers fra Bohusläns skærgård er blandt de allerbedste i verden. Skovene længere inde mod øst rummer mange slags vildt på både ben og vinger. De frugtbare marker skaber landbrugsprodukter og opdræt af dyr af fornem kvalitet, og Vestsverige har også en velkendt tradition for fremstilling af smagfulde oste af forskellige slags. I Vestsverige går golf og gastronomi hånd i hånd.

Læs mere: www.vastsverige.com/sv/Smaka-pa-Vastsverige

Gør golfferien til storbyferie

Gøteborg er Vestsveriges hovedstad, og gastronomisk er byen helt i top, ikke mindst takket være de friske skaldyr fra skærgården lige udenfor byen. Gøteborg byder på hele 6 restauranter med Michelin stjerner, et væld af andre anbefalede restauranter og en lang og veletableret cafékultur. Gøteborg tåler sammenligning med langt større europæiske byer. Her er et kæmpe udvalg af store og små butikker. et rigt kulturliv med teater, opera, symfoniorkester samt en moderne musikscene med klubber og koncerter. Byen har en lang række seværdige kunst- og kulturhistoriske museer, en af Europas flotteste botaniske haver og så selvfølgelig Liseberg, Skandinaviens største forlystelsespark.
Rundt om byen, ja, faktisk indenfor bygrænsen, ligger flere højt estimerede golfbaner, og selv fra de yderste hjørner af Vestsverige er Gøteborg sjældent mere end 2 timer væk, så der er alle chancer for også at gøre golfferien i Vestsverige til en storbyferie.

Læs mere: www.goteborg.com

Lær mere om golf, Vestsverige og alle mulighederne

www.vastsverige.com kan I læse meget mere om golfoplevelser, de mange attraktioner og alle feriemulighederne i Vestsverige. Let at komme til – men svært at tage hjem fra!


GOLFVIDEO VESTSVERIGE

Følg med på Facebook