Golf rundt om Vänern - Läckö GK

En af Västergötlands bedste golfbaner tæt på Vänern

Hvis man siger Läckö, vil de fleste måske tænke på Läckö Slott, der af mange regnes for Sveriges smukkeste slot, men her skal det handle om øens golfbane, som åbnede i 2005.

Hvis man har købt Vänern Rundt-golfpasset, som giver adgang til spil på 18 baner rundt om søen til en særdeles fornuftig pris, kan Läckö GK meget vel være første eller andet stop, hvis man vælger østsiden af søen.

Der er golfbaner, man husker mange år efter på grund af et eller flere helt specielle huller - ikke nødvendigvis gode, men nogle der skiller sig ud - og så er der dem, man husker for en god golfoplevelse uden at kunne memorere hulforløbet eller enkelte huller - Läckö hører til i sidste kategori!

Greens er bygget op efter USGA-standard (en særlig måde at sikre optimal dræning og vanding), og ofte meget store.

Banen ligger i landlige omgivelser - de første ni mere åbne end de sidste - med en del vand i spil og smukke egetræer at nyde hele vejen rundt.

Dens helt store force er fairness. Terrænet er kun let kuperet, og man kan hele tiden se landingsområdet. Elsker du at slå med driver, er dette, om nogen, banen at få den luftet.

Der er ingen dårlige golfhuller på Läckö, men de sidste ni fremstår smukkere og lidt sjovere end de første ni - og sådan skal det vel ideelt set også være.

Efter runden kan man nyde en frokost i restauranten,Tranebergs Gästgiveri, der ligger i et tidligere savværk.  Interiøret er originalt og stammer fra 1906.  På gode sommerdag sidder man selvfølgelig udenfor og nyder de skønne omgivelser.

Få tilbud på din golftur til Läckö GK