DET HER ER SVERIGE - TAG PÅ GOLFFERIE I SVERIGE

DET HER ER SVERIGE - TAG PÅ GOLFFERIE I SVERIGE

SKÅNE - VASATORPS GK

SKÅNE - VASATORPS GK

SMÅLAND - ISABERG GK

SMÅLAND - ISABERG GK

VÄRMLAND - BILLERUD GK

VÄRMLAND - BILLERUD GK

VESTSVERIGE - HILLS GC

VESTSVERIGE - HILLS GC

GOLFREGIONER I SVERIGE

Det svenske folk er utroligt forskelligt, og hver svensk region har noget unikt at tilbyde. Den svenske natur, de flotte strande, de anderledes og spændende golfbaner.

De områder som vi anbefaler er alle golfregioner som kan tilbyde noget helt unikt. Brug siderne med oversigt og beskrivelser af de forskellige svenske områder som inspiration, både til golf, overnatning og andre aktiviteter.

På den måde er det let at planlægge din næste golftur til Sverige.

Klik på nedenstående link for at finde den region i Sverige, som du gerne vil vide mere om, når du planlægger en tur til Sverige for at spille golf og overnatte.

GOLF I SKÅNE

I Skåne bliver du altid ønsket varmt velkommen, på en af de mere en 70 veltrimmede golfbaner. Skåne er et populært område for danskere.

Området byder på shopping i flotte bygninger, som er rige på kultur og historie. Bo på et flot hotel, en hyggelig kro, en turisthytte, eller kom på et oplevelsesrigt dagsbesøg.

Golf i Skåne

GOLF I SMÅLAND

Golf i Småland er mere end bare golf. Her får du fantastiske naturoplevelser.

Den smålandske natur blev inkluderet på den smukkeste måde da golfbanerne blev anlagt og du kan derfor nyde klipper, søer, stengærde og bølgende bakker mens du spiller dine golfrunder.

Golf Småland

GOLF I VESTSVERIGE

Mange forbinder vestkysten fra Strömstad ned mod Göteborg med idylliske skærgårdssamfund som Grebbestad, Fjällbacka, Smögen, Fiskebäckskil og Marstrand.

Det gør de selvsagt med rette. Men det er de golfbaner, som ligger lige i nærheden af skærgårdssamfundene, der er de virkelige guldkorn.

Golf Vestsverige


GOLF I VÄRMLAND

Värmland ligger i Midt-Sverige, grænsende til Norge. Her finder du 17 fantastiske golfbaner, som venter på dig. I Värmland ligger også Karlstad, som mange vælger at besøge for shopping m.m.

Värmland har over 10.000 søer og en masse af skov- og naturbaner.

Golf Värmland

GOLF I HALMSTAD

Halmstad er uden tvivl et af Sveriges aller bedste golfområder. 183 golfhuller fordelt på 13 golfbaner i og omkring Halmstad. Desuden finder du fantastiske strande, gode hoteller, og en spændende by at gå på opdagelse i.

Spil bla Halmstad GK, som ifølge World Golf Awards er Sveriges bedste.

Golf Halmstad

GOLF PÅ ÖLAND

Öland er en ret vild ø efter danske forhold. Den er næsten 140 km på langs og intet sted mere end 15 km i bredden. Det er en herlig og overraskende ø i Østersøen.

Med fast landforbindelse via den smukke bro fra Kalmar - og med mulighed for golf i verdensklasse.

Golf Öland


GOLF I DÄLARNA

I området Dalarna er der 300.000 indbyggere og 20 golfbaner. Tag ikke fejl af tallet.

Mange af anlæggene har fået de højeste udmærkelser, som Sveriges smukkeste golfbane, Sveriges bedste bane og Årets golfklub.

Golf Dälarna

GOLF RUNDT VÄRNERN

18 golfbaner af meget varieret karakter, men med det fælles træk, at alle er af høj kvalitet.

Du spiller på naturskønne baner i den smukke natur omkring søen Vänern og er som regel aldrig mere end et drive fra søen Vänern eller et vandløb.

Golf rundt Värnern

Følg med på Facebook