Har du været i Dalarna og spille golf?

Golf i Dalarna er og bliver noget af det mest spændende du kan opleve. Naturen og golfen fåes ikke bedre i hele Sverige!

Dalarna er det midtsvenske område, som mod vest støder op mod Norge.

Dalarna er på størrelse med Belgien, men hvor der bor næsten 11 mio. mennesker i deres område, har Dalarna kun 300.000 indbyggere. Så der er masser af plads. Også til golfbaner. Dem finder du 20 stykker af – mellem høje bjerge, dybe dale, endeløse skove og flotte søer. Tag ikke fejl af tallet. Mange af anlæggene har fået de højeste udmærkelser, som Sveriges smukkeste golfbane, Sveriges bedste bane og Årets golfklub.

Dalarna er blandt svenskernes absolutte ferie favoritter. Kom og se hvorfor. Det er et område fyldt med spændende kontraster. Hver dag. Året rundt. Det traditionelle brydes med det moderne. Du finder små landsbyer og store temaparker. Overalt omkranset af smuk natur.

Og ja. Det er her, Dalarhesten stammer fra. Oprindeligt snittede skovarbejdere dem til deres børn ved ildstedet, når arbejdsdagen var slut. I dag er Dalarhesten et verdenskendt nationalsymbol for Sverige.

Læs mere om golf i Dalarna