"Henke" Larsson på Woodlands G&CC

Woodlands G&CC dannede rammen om velgørenhedsarrangementet Jonsters Charity lørdag d. 19 september. Der blev indsamlet til fordel for "MinStoraDag". Arrangementet var en kæmpe succes med mange kendisser som støttede op om projektet.

Fra de 100 deltagere blev der samlet 210.000 SEK ind til organisationen som hjælper børn med svære kår til at få en stor oplevelse. Jone Sølvik som står bag arrangementet var også en meget tilfreds mand bagefter. Han fortæller at han selv kommer fra en opvækst med vold i hjemmet og ikke selv har haft en familie at støtte sig til igennem sin barndom. Derfor vil han gerne gøre noget ekstra for andre børn i samme stuation.

9500 for at spille med "Henke" Larsson
Der var hentet flere kendisser ind til arrangementet og blandt hovednavnene var Henrik Larsson og Kennet Andersson. Arrangementet foregik ved budgivning og det vindende bud for at spille med Henrik Larsson var på 9500.

GolfSverige.dk var også med til arrangementet og fik stillet nogle spørgsmål til Henke Larsson.

Hvilke favoritbaner har du i Sverige?
Henke: Jeg synes helt klart at Vasatorps TC er helt fantastisk linksbane så det er nok nr. 1. Hvis jeg skal vælge en park/skovbane må jeg sige Söderåsens GK. 

Hvornår startede du på golfen?
Henke: Det var vist i 1997-98 da jeg spillede i Celtic. Næsten alle fodboldspillerne spillede golf derovre så der var altid nogle at spille med. Ikke som i Barcelona hvor kun målmanden spillede golf! Det var en anden kultur.

Hvad laver du idag?
Henke: Jeg træner Landskrona som ligger i næstbedste række. Det er helt sikkert det næstbedste efter selv at spille. Igår var en fantastisk dag hvor vi vandt 3-0 over topholdet.

Henke Larsson spillede en rigtig god runde golf på Woodlands G&CC hvor han kom rundt i 77 slag netto med handicap på 9.

Om Woodlands G&CC:
Woodlands Country Club byder på uforglemmelige golfoplevelser i naturen. Her kan du spille på en af Sydsveriges mest spektakulære baner med 27 huller fordelt ud over et smukt kuperet skovområde. Du kan også flytte ind i et af Woodlands stilfulde og servicerede livsstilshuse, tegnet af Henning Larsen Architects. Resten af familien vil også føle sig på hjemmebane. Ud over golfbanen er her bl.a. badesø, to tennisbaner, fodboldsbane og stor naturlegeplads med grillhus. 
Læs mere om Woodlands G&CC her