Hvor finder man Danmarks bedste par 3 hul?

Det gør man tæt på Aarhus...

Lyngbygaard Golfs 2. hul er kåret som Danmarks bedste par 3-hul af både Golf.dk’s panel af eksperter samt sidens brugere.

Lyngbygaard golfanlæg ligger lige udenfor Aarhus og består af en 18 hullers bane i international klasse og en 9 hullers bane, som ligeledes har huller af høj kvalitet.

Hos Lyngbygaard Golf kan du opleve et unikt golfanlæg designet af det amerikanske arkitektfirma von Hagge, Smelek og Baril. Rick Baril har haft hovedansvaret for Lyngbygaard Golf i samarbejde med Thomas Bjørn, som var rådgiver og teknisk konsulent på projektet.

Alle fairways er smukt kuperede, så du oplever ofte fornøjelsen af forskellige lies ved golfslagene. Bunkers er designet, så de fremstår som naturbunkers og er placeret som anvisning snarere end fælder. Banen har i øvrigt en række store waste areas, som er bunkerlignende områder med gulligt sand – men som ikke spilles som en hazard. Baneanlægget adskiller sig fra de fleste baner ved at have meget store kuperede greens og fem teesteder på alle huller. Ligeledes er fairways overalt kuperede med mange udfordringer for spillere på alle niveauer.

Læs mere og se alle golfpakker