Ligger Europas bedste golfbaner i Sverige?

Sverige har en lang tradition for at bygge golfbaner. Den smukke natur med de flotte skovsøer, giver formidable betingelser, som vi kun kan missunde i Danmark.

Man kan sige at svenskerne har fået meget ”foræret ” med den smukke natur, men de har også haft modet, viljen og lysten til at bygge golfbaner som hvert år får os danskere til at valfarte til Sverige for at bo og spille golf i fantastiske omgivelser.

I Sverige ligger der i dag mere end 600 golfbaner og alene i Skåne er der mere end 70 golfbaner. I Sverige er der rene perler som helt sikkert er i top 20 i Europa hvad angår, design, kvalitet og spiloplevelse. Det hvor Sverige skiller sig markant ud fra andre lande er at udvalget er så stort og kvaliteten så høj!

Vi er af den klare overbevisning at Sverige HAR de bedste golfbaner i Europa.
Hvad er så interessant for os danskere at besøge?

Skåne - golfbaner 

Bare inden for 1 times kørsel fra Øresundsbron finder du mere end 70 golfbaner. Her kan du fx spille Barsebäck Resort, Halmstad Tylösand, Vasatrops TC, PGA of Sweden National. Udover disse baner kan vi også anbefale at du prøver, Sofiedals GK, Elisefarm GC, Bedinge GK, Svalövs GK, Woodlands GC, Areslövs Säteri, Örestads GK samt fx Abbekås GK.

Skåne hoteller

På flere af golfbanerne har du mulighed for at bo under 100 meter fra 1. tee! Men derudover finder du golfpakker hos Häckeberga SlottHotel JägersroBorstahusens Semesterby, i det centrale Malmö, Kristianstad, Helsingborg, Lund, Båstad og andre sydsvenske byer.

Få 3 tilbud på din golftur til Sverige. Klik her

Göteborg – golfbaner 

En nem måde for jyderne for at komme til at spille golf er at tage færgen mellem Frederikshavn – Göteborg. Her finder du ligeledes fantastiske golfbaner i kort køreafstand. Fx Hills GCKungsbacka GKForsgårdens GKDelsjö GKAlbatross GKSankt Jörgen Park Resort samt Lycke GK.

Göteborg – hoteller 

Göteborg er en fantastisk by med et utal af muligheder og hoteller. Fx kan man bo på Elite Park AvenueHotel OdinScandic Europa samt Sankt jörgen Park Resort med stort spa. Lige uden for Göteborg kan vi fx anbefale Hotel Halland og Tofta Herrgård.

Få 3 tilbud på din golftur til Sverige. Klik her 

Jönköping – golfbaner 

Jönköping er vel svenskernes mest kendte golfby. Populært bliver byen også kaldt ”Golfköping”. Her er et utal af fantastiske golfbaner. A6 GKJönköping GKWiredaholms GKSkinnarebo GKGränna GK samt Hooks GK. Læs mere på www.golfkoping.se

Jönköping hoteller 

I det centrale Jönköping kan vi helt sikkert anbefale Elite JönköpingHotel VictoriaCity Hotel, samt Hotel Savoy. Lige uden for Jönköping kan vi anbefale Tokeryd Herrgård samt Hooks Herrgård.

Få 3 tilbud på din golftur til Sverige. Klik her 

Om GolfSverige.dk

GolfSverige.dk giver dig overblikket over svenske golfbaner og hoteller. Vi arbejder sammen med mere end 150 golfbaner og 100 hoteller i Sverige og du kan finde over 120 forskellige golfpakker på vores hjemmeside.