Öijared GK, stort golfanlæg ved Göteborg

Öijared GK er et golfanlæg som byder på golf for alle.

På en halvø, kun en kort køretur fra Göteborg ligger Öijared.

Med hele 63 golfhuller gør det os til Sveriges største golfanlæg med 3 x 18 hullers golfbane i top kvalitet, hvor af den ene er pay & play og en 9 hullers kortbane.Uanset jeres behov om det er privat eller i firmaregi, så tilbyde vi det hele. Her forenes tradition, historie med moderne design og naturoplevelser udover det sædvanlige.

Öijared GK, banebeskrivelser:
Gamlebane:
Gamlebane åbnede igen 1 maj 2009 efter renovering. Den har nu et lækket layout, fantastiske greensområder som er lynhurtige. Vores mål er at gamle bane skal være Vestsveriges bedste inden for design, layout og finish inden vi er tilfredse. Åbnede i 1960 og blev redesignet i 2009 af Pierre Fulke.

Nye golfbane:
En en typisk svensk golfbane som bla har været vært for Öijared Ladies Open Telia Touren i mange år.Golfbanen er en udfordring for golfspillere på alle nivauer. Åben skov- og parkbane som åbnede i 1970.

Park banen:
Er en af Vestsveriges smukkeste golfbaner meden strålende udsigt over Mjörn søen. Med første tee på golfklubbens hustag, byder denne golfbane på en anden golfoplevelse og naturoplevelse en mange andre golfbaner. Banen er desuden en stor udfordring for alle uanset hcp. Bygget i 1987 og ombygget i 2000. Parkbanen er åben for alle og er en 18 hullers pay & play bane.

Jernbanen:
Er en korthulsbane (9 huller) og er åben for alle. For "nye" golfere er den en sjov og spændende udfordring og for de erfarne golfspillere er dette en oplagt mulighed for for at træne det korte spil.

Indhent tilbud på din golftur til Göteborg - Klik her