Rekordmange danskere har købt svensk hytte

Flere og flere danskere falder for den rødmalede svenske hytteidyl I følge www.business.dk, på trods af, at kronekursen er gået den forkerte vej set med købers øjne, så ejer rekordmange danskere nu sommerhus i Sverige

Ifølge de seneste tal fra den svenske Statistiska Centralbyrån, er antallet af danske sommerhusejere i Sverige det største nogensinde. Antallet steg i 2012 til 11.696 danske ejere af et svenske fritidshus fra 11.663 året før. I 2007 ejede danskerne kun 7.160 svenske fritidshuse.

Omregnet til konkrete priser, så er det dyre at købe fritidshuse i Sverige frem for et dansk, dette kan kun tolkes at danskere har fundet ud af, at man får rigtig meget natur og sø-udsigt for pengene i Sverige. Samtidig er den løbende ejendomsbeskatning ganske lav, hertil kommer at man kan handle billigere ind i Sverige både til hverdag og weekend indkøb.

For danskere er det et godt tidspunkt, at investere i et svensk fritidshus lige nu.
Der er masser af fritidshuse til salg i Sydsverige, især i danskernes foretrukne del af Småland, hvor man kan finde nogle af Sveriges smukkeste golfbaner. Mange golfklubber sælger også Golf boliger på banen, som er en oplagt mulighed for fritidshusejere at leje ud til bl.a. golf interesseret i Sverige.

Nogle steder, er priserne faldet med 13 procent (I svenske kroner, red.) det seneste år. Så muligheden for at gøre et rigtig godt køb, er til stede netop nu. 

Indhent 3 tilbud på din golf og hytte tur til Sverige