Golfboliger i Spanien

Sådan får du unik adgang til spanske ferie- og golfboliger

Bolig-udland.dk og NordicGolfers.com er gået sammen om at tilbyde dig de bedste ferie- og golfboliger - uanset hvor i Spanien du søger. Se her hvordan du får et gavekort på 1000 €.

Drømmer I om at investere i en Feriebolig (Golfbolig) i Spanien?

Hvis svaret er ja, så er det bare med at komme igang. Markedet er brændvarmt i øjeblikket og købere fra hele verden valfarter til den spanske kyst for at købe de bedste boliger først. Krisen er overstået og byggeriet er for alvor i gang igen.
Tidspunktet for køb er bedre end nogensinde før.
 
Hvorfor Spanien?

Årsagen til Spaniens udbredte appel er let at få øje på. Stort udbud af boliger, gode priser og 320 solskinsdage om året sammenholdt med billige flybilletter, god adgang til lufthavne, lækker mad og drikke til billigere priser, smukke naturoplevelser og gode investeringsmuligheder gør Spanien til det perfekte valg når man skal købe en feriebolig.
 
Skal boligen ligge i eller tæt ved et golfresort? Ja så er hjælpen nær. Der findes nemlig et firma i Spanien der har specialiseret sig i netop golfboliger langs hele middelhavskysten. Der findes lækre villaer og lejligheder af høj kvalitet langs hele kysten med Costa del sol, Costa Blanca, Costa Brava og Mallorca som danskernes foretrukne steder.
Hvad enten I skal bruge boligen selv hele eller dele af året og hvad enten I vil udleje boligen eller blot låne den ud til familie og venner, så er kan alt lade sig gøre.
Golf spilles hele året rundt i Spanien og især i vinterhalvåret er det et golfmekka for de fleste danske golfspillere.
 
Bolig-udland.dk er danskernes foretrukne rådgiver når ferieboligen skal findes og købes. Med kontorer og dansk personale langs hele kysten er det jeres sikkerhed for en god og tryg bolighandel.
Intet er umuligt når boligen skal findes. Hver en krog af markedet bliver undersøgt og Bolig-udland.dk arbejder tæt sammen med banker, bygherrer og lokale mæglere for at finde lige præcis det I søger.
 
Når den helt rigtige feriebolig er fundet hjælper Bolig-udland.dk jer også med at forhandle den rigtige pris på plads. Deres advokater sørger derefter for alt papirarbejdet, så der ikke efterfølgende bliver nogle overraskelser.
 
Skal boligen finansieres kan bolig-udland.dk selvfølgelig også hjælpe med det. De arbejder tæt sammen med danske Nykredit samt med flere gode spanske banker. Der gives mellem typisk 70-80% belåning på den spanske bolig!
 
Kontakt Bolig-udland.dkinfo@bolig-udland.dk eller på telefon +45 36964809 for nærmere aftale.

VIGTIGT - Sådan får du 1000 € på et gavekort!

Husk at oplyse koden: NordicGolfers.com – så modtager I et gavekort på 1000 € efter at boligkøbet er effektueret.
På gensyn i Spanien ;-)

Se golfboliger i Spanien