Tiger Woods hylder den svenske model

I denne uge er Tiger Woods i Tyrkiet for at spille Turkish Airlines Open. På den indledende pressekonference fremhævede han den svenske model.

Turkish Airlines Open by the Ministry of Culture and Tourism Turneringen er det officielle navn for turneringen og viser den store opbakning fra det officielle Tyrkiet. 

Tiger Woods håber at den store støtte fra kultur og turistministeriet i kombination med at golf er på det olympiske program vil gøre at sporten udvikler sig på samme måde som det gjorde da han besøge Kina for første gang for over 12 år siden:

- Det er spændende for mig som golfspiller at se hvordan forskellige lande udvikler og involvere sig i og omkring golfen. Tyrkiet er et sådan land. Præcis som Kina var det tidligere. Jeg var der for første gang for 12 år siden og det er fantastisk at se hvor mange børn og unge som i dag holder en golfklub i hånden har har en fint sving, sagde Tiger på pressekonferencen.

Og Tiger Woods tilføjede og hyllede den svenske model:
-Nu forsøger Tyrkiet af gøre samme rejse som Kina. Og det lykkedes kun hvis staten støtter denne satsning. Det har vi set i flere lande, som fx. Sverige. Der har staten støttet golfens junior og amatørprogram, så at spillerne kan rejse rundt i hele Sydeuropa og være med i turneringer og holdmatch som giver værdifuld erfaring.