14 etagers topmoderne hotel i Lund

Tag med på en rundtur på et af de mest populære golfhoteller i Skåne, Elite Hotel Ideon, og udforsk mulighederne på tæt hold.

Golf i Skåne er mere populært end nogensinde før. Det store udvalg af muligheder for at spille golf og overnatte luksuriøst er med til at hente de danske golfspillere til Skåne. Tag med på  en rundtur på et af de mest populære golfhoteller i Skåne, Elite Hotel Ideon, og udforsk mulighederne på tæt hold.

Cirka 20 km nordøst for Malmø ligger den charmerende universitetsby Lund. De 82.000 indbyggere er med til at gøre det kulturrige Lund til den tredje største by i Skåne. I udkanten af byen ligger det store fullservicehotel,  Elite Hotel Ideon, som med sine hele 19 etager - hvor af 14 er hoteldel – er den største bygning i Lund.

Golfentusiaster besøger i særdeleshed det flotte hotel. Dette skyldes formentligt de super gode priser på golfpakker, samt muligheden for at spille de mange forskellige omkringliggende baner.

”Vi oplever pt størst interesse for vores golfpakke med overnatning, morgenbuffet og greenfee på Öresunds GK, som ligger i kort afstand til hotellet”, udtaler Revenue Manager hos Elite Hotel Ideon, Åsa Lavesson.

Elite Hotel Ideon er desuden beliggende ca. 13 km fra Kävlinge GK, som er en fantastisk bane med tusindvis af træer og buske, der tilsammen danner en parkkarakter. Lunds Akademiska GK er ligeledes beliggende i kort afstand fra hotellet.

Endvidere fører en kort køretur på blot 25 minutter golfspilleren til det kendte golfparadis, PGA of Sweden National, som er rangeret som en af Sveriges bedste baner, og som bekendt er vært for Nordea Masters.

Elite Hotel Ideon tilbyder hele 178 komfortable og moderne indrettet værelser

”Alle værelser har kaffe/the faciliteter, strygebræt, minibar og de fleste værelser har en flot udsigt over det skånske landskab. Derudover er der gratis WiFi på hele hotellet og fri adgang til fitness og sauna”, fortæller Åsa Lavesson.

I foyeren er der mulighed for at snuppe en drink i lobbybaren inden det er tid til en god middag i hotellets restaurant NorthEast. Du har efterfølgende mulighed for at nyde en god kop kaffe i caféen Paolo’s, som også serverer daglig frokost.

Hotellets konferenceetage indeholder 9 konferencelokaler med plads til mellem 10 og 230 personer.

Elite Hotel Ideon er let tilgængeligt og nemt at finde fra motorvejen. Hotellet tilbyder gode parkeringsmuligheder på den store parkeringsplads og garage, som støder op til hotellet, for kun 40 SEK pr. døgn.

Elite Hotel Ideon i Lund er helt sikkert et besøg værd!

Læs mere og se golfpakker fra Elite Hotel Ideon her.