GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

SKÅNE - ET GOLFPARADIS MED OVER 70 GOLFBANER

Skåne er et af de steder i Europa, hvor golfbanerne ligger tættest. Gå en runde på én af vores 70 veltrimmede golfbaner. Regionens mange parkbaner er usædvanligt smukke, og i kombination med mildt klima og fladt terræn er der tale om baner, som ofte passer lige godt for nybegyndere som mere erfarne spillere.

I Skåne bliver du også altid ønsket varmt velkommen, og grundet geografisk nær beliggenhed til Danmark, er dette et populært område for danskere. Tag gerne turen sydover, og smag alle de lokale råvarer, som er nøje bearbejdet af dygtige kokke. Området byder på shopping i flotte bygninger, som er rige på kultur og historie. Besøg overdådige parker, tag på tur i den storslåede skånske natur, bo på et flot hotel, en hyggelig kro, en turisthytte, eller kom på et oplevelsesrigt dagsbesøg.


KORT OVER GOLFBANER OG HOTELLER I SKÅNE

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

Parkbaner i Skåne

Bokskogens GK kan skilte med mere end 36 huller – og det var også her Henrik Stenson startede sin golfkarriere. Gamla Banan har parklandskab, mens Nya Banan er en naturbane. 

Man kommer heller ikke udenom Elisefarm GK, som ligger i et fantastisk herregårdsmiljø ved Ringsjön. Her står spilleren overfor en 18-hulsbane, der præges af engelsk klassisisme. 

Midt i naturskønne omgivelser, med en fin udsigt over Kulla-landskabet, finder du S:t Arild GK; en smuk 18-hullers naturbane med høj international standard og med anerkendte hurtige greens, som er åbne det meste af året.

Vasatorps GK ved Helsinborg har åbent året rundt og tilbyder 4 baner. Tourament Course er den nyeste tilføjelse og designet af Arthur Hills. Banen blev indviet i 2008 og her kræver både kløgt og dristighed. 

Nogen, der savner Ystad og Wallander? 45 minutter fra Malmø, midt på sydkysten ligger den charmerende by er blevet kendt på grund af forfatteren Mankells detektiv Wallander. Lige i udkanten ligger golfbanen Ystad GK, en perle som ligger på sandgrund og er nabo til en af Syd-Skånes mest populære badestrande.

Hesslegårdens Golfklubb er en dejlig 18-hulsbane, der ligger i let kuperet terræn kun 30 minutter nord for perlen Kristianstad. Hele seks af hullerne smykker sig med udfordrende vandforhindringer, og fire huller er indrammet af skov.

Både Söderåsens Golfklubb, som tilbyder en kombineret park- og skovbane, der ligger cirka 20 minutters køretur udenfor Helsingborg, og også Perstorps GK med skovbanen, der holder meget høj kvalitet.

Links- og Seasidebaner i Skåne

Linksbanene har få træer, fairways bliver sjældent vandet. Bunkerne er mange og dybe, og formen hjælper til med at holde sandet på plads. PGA of Sweden National Links Course i Bara er en klassisk 18-hulsbane formet efter det oprindelige naturlandskab. Banen har typiske links-strækninger med store, bølgende greens og dybe bunkere med stejle kanter.

Den berømte Barsebäck G&CC, som har dannet ramme som vært for både Solheim Cup og adskillige Europa tours ligger også lige i nærheden af Malmö. Masters Course byder på et mix af skov- og park-design plus et seasidehul, hvor links-følelsen er lige i øjet.

Falsterbo GK som blev grundlagt i 1909 bliver altid ranket som en af de bedste baner i Sverige. Den har en unik placering på det yderste af Falsterbo (næsen) omgivet af Øresund og Østersøen.

Af andre "ægte" linksbaner kan nævnes Ljunghusens GK og Rya GK der begge ligger tæt på Danmark og som meget populære.

I løbet af en golftur kan du sagtens inkludere to eller tre af disse smukke baner. Smag på navnene, sæt tid af og bestil rejsen allerede i dag: dette er design, baner og golfoplevelser du garanteret vil fortælle familie og venner detaljer om, når du er kommet godt og inspireret hjem til Danmark igen.


GOLFVIDEO SKÅNE

Følg med på Facebook