GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE - SVERIGES GOLFMEKKA


Blot et stenkast fra Københavns hektiske gader lokker Skåne med en noget anderledes og mere afslappende livsstil. Og netop den tilbagelænede og venlige stil, du oplever i Skåne, tiltrækker livsnydere fra hele verden. Du finder en fantastisk varieret natur, med alt fra dybe skove til lange, hvide sandstrande – og alle steder med god plads til at folde sig ud på.

Vil du krydre golf-ferien med noget ekstra, så rummer Skåne næsten 300 slotte og herregårde. Regionen kaldes for Sveriges spisekammer og er en drøm for både gårdbutiksentusiaster og haveelskere, der vil opleve parker i kombination med gourmet-mad, udstillinger og grønne festivaler. Når du én gang har besøgt Skåne så vil denne sydsvenske landsdel trække i dig igen og igen.

Golf i Skåne – Et sandt golfparadis

At kalde Skåne for et golfparadis er ingen overdrivelse - over 70 baner venter på den anden side af Øresund og valget er dit. Ofte er bare ordet links nok til at gøre danskere interesserede, og i Skåne er der flere links-baner i topkvalitet, der holder åbent nærmest året rundt. Men du finder også andre golfperler, i form af park- og hedbaner.

Noget af det bedste ved Skåne er de korte afstande – her er der knap en time fra den ene enden af landskabet til den anden. En golfferie i Skåne vil helt sikkert blive en golfoplevelse, som du vil huske!

UDVALGTE GOLFBANER OG GOLFRESORTS I SKÅNE

BARSEBÄCK RESORT

Masters Course og Donald Steel er begge nogle af de bedste skovbaner i hele Norden; en golfoplevelse du vil huske resten af livet!

LÆS MERE OM BARSEBÄCK RESORT

BEDINGE GK

Sveriges sydligste golfklub - En åben og forholdsvis flad parkbane som egner sig både til golfmotionister og elitespillere.

LÆS MERE OM BEDINGE GK

BOKSKOGENS GK

Banen har i mange år været kendt som en af Sveriges bedste 36-hullers golfbaner med let kuperede fariways og velplacerede vandhazarder.

LÆS MERE OM BOKSKOGENS GK

BOSJÖKLOSTER GK

En fantastisk svensk parkbane, i naturskønne omgivelser, med hurtige og flotte greens, som er godt beskyttede af bunkere.

LÆS MERE OM BOSJÖKLOSTER GK

BÅSTAD GK

Golfbanerne, Nya og Gamla Banan, har forskellig karakter og er tegnet af arkitekterne Hawtree & Taylor og Tommy Nordström.

LÆS MERE OM BÅSTAD GK

ELISEFARM GOLF CLUB

Et golfanlæg, med fantastisk udsigt over Ringsjön, som byder på et afslappende miljø med alt hvad du behøver for den fuldendte oplevelse.

LÆS MERE OM ELISEFARM GOLF CLUB

FALSTERBO GK

En perle af en linksbane, som ligger på et unikt og smukt område i naturreservatet Flommen, med garanti for, at du her har vinden med i spillet.

LÆS MERE OM FALSTERBO GK

HINTON GOLF CLUB

Hintons Golf tilbyder en stor variation på sine tre smukke og unikke baner i Malmø; Rönnebäck,  Sofiedal og  Kvarnby.

LÆS MERE OM HINTON GOLF CLUB

KÄVLINGE GK

18 hullers bane ved Kävlingeåen, med tusindvis af træer og buske, hvilket har givet banen en parkkarakter, som bliver stærkere hvert år.

LÆS MERE OM KÄVLINGE GK

LJUNGHUSENS GK

En af Nordens bedste golfbaner og en af Sveriges ældste golfklubber. Her får du 27 hullers linksgolf i de mest fantastiske omgivelser i Skåne helt ud til Øresund.

LÆS MERE OM LJUNGHUSENS GK

PERSTORPS GK

18 huller med et charmerende mix mellem park- og skovbane, samt masser af tekniske udfordringer, er dette en heldagsoplevelse i det nordlige Skåne.

LÆS MERE OM PERSTORPS GK

PGA SWEDEN NATIONAL

Et anlæg der er skabt for, at kunne afholde de største internationale turneringer. Med seks forskellige tees bydes der på udfordringer for alle golfere.

LÆS MERE OM PGA SWEDEN NATIONAL

S:T ARILD GK

En fantastisk beliggenhed i det nordvestlige Skåne, omgivet af de populære turistområder Viken, Mölle, Skäret og Arild samt Höganäs.

LÆS MERE OM S:T ARILD GK

TOMELILLA GOLF & HOTEL

En fantastisk 18 hullers åben parkbane i en afvekslende natur og med et udfordrende layout, hvor flere store mesterskaber er blevet afholdt.

LÆS MERE OM TOMELILLA GOLF & HOTELL

TOREKOVS GK

En smuk linksbane på Bjärehalvøen, med havudsigt fra alle huller og en herlig uberegnelig havbrise, som byder på stor variation i spillet.

LÆS MERE OM TOREKOVS GK

VASATORPS GK

54 unikke huller spredt ud på fire forskellige baner af forskellige karakter, med høj international standard og en afslappet atmosfære.

LÆS MERE OM VASATORPS GK

ÖRESTADS GK

45 hullers anlæg som er er kendt for sin høje standard og sit gode rygte. Her finder du en rigtigt skånsk bane med åben park og typisk hed.

LÆS MERE OM ÖRESTADS GK

ÖSTERLENS GK

Her finder du to fantastiske 18 hullers baner af vidt forskellig karakter, samt en 6 hullers par 3 bane, som alle giver adgang til spil uden lange køer.

LÆS MERE OM ÖSTERLENS GK

ANDRE AKTIVITETER I SKÅNE

GOURMET I SKÅNE

De sidste ti år har rykket ved grænserne for, hvilken velsmag og dristighed du kan forvente at få, når du spiser ude og går efter gastronomisk kvalitet i Norden. Det gælder i Danmark, men ikke mindst også i Skåne.

LÆS MERE OM GOURMET I SKÅNE

SPA & WELLNESS I SKÅNE

Skåne kan tilbyde mange afslappende spaoplevelser og Skåne har en lang tradition for kurbade. Få et afbræk i hverdagen, check ind på et af Skånes fineste spahoteller – forkæl dig selv med en ansigtsbehandling eller massage.

LÆS MERE OM SPA & WELLNESS I SKÅNE

NATUR I SKÅNE

Skåne er kendt for sin varierede og afvekslende natur og sin unikke flora. En udflugt i den skånske natur eller et besøg i en af Skånes nationalparker, kan være fredfyldt, spændende, storslået og inspirerende.

LÆS MERE OM NATUR I SKÅNE