Lydinge Golf Resort satser stort i nyt projekt

Lydinge Golf Resort starter op for et stort projekt, med enorme investeringer i både hotel og golfbane.

Lydinge Golf Resort starter op for et stort projekt, med enorme investeringer i både hotel og golfbane. 

Til at lede dette projekt har Björn Gibrand, Adm. direktør for anlægget, valgt at få hjælp af Magnus Sunesson, tidligere kendt i golfverdenen som bl.a. klubchef, greenkeeper og landstræner, samt Teddy Melén, som er Lydinges egen Pro.

- Hele tanken med projektet er at øge spilleglæden for alle spillere. Vores mål er at spilleren skal opleve en flot og rolig bane, som passer til hele familien. Der skal derfor bl.a. laves en genopbygning af vandhazarder. Banen vil også opleves mere defineret og klarere, som banen før har mangler rigtig meget, udtaler Björn Gibrand.

Projektet er sat i gang, og med på toget, til sparring, har Lydinge flere europatourspillere som bl.a. Joakim Lagergren, Joel Sjöholm, Josephine Janson og Viva Schlasberg.

- Lydinge er i følge os et utrolig godt golfanlæg, men banen er desværre for svær at spille for mange. Med dette projekt kommer Lydinge til at stå rigtig højt blandt golfanlæg i hele Sverige, og vil blive værdsat af såvel erfarne golfspillere som nybegyndere. Det er en langvarig proces, men golfspillere vil se store ændringer til foråret, forklarer Teddy Melén og Magnus Sunesson. 

For to år siden blev Lydinges Klubhus indivet samen med restauranten, som Björn Gibrands fætter, Sebastian Gibrand, er ansvarlig for. I klubhuset blev der også bygget 3 konferencerum, lokaler til fysioterapi, og 4 hotelværelser. Nu er der total set 29 senge lige ved siden af golfbanen.

I 2016 når det nye hotel er færdigt, tilføjes yderligere 25 værelser, fitness, træningshal og spa med behandlingsrum med forskellige specialer.

Lydinge Golf Resort udvides for at opfylde nutidens behov for en behagelig, familiær og spændende facilitet, og vi fortsætter med spændt at følge den store udvikling.

Golfpakke til Lydinge Resort fra 895 SEK