SAND GC havde rekordår i 2015 - og investerer penge i banen!

Det Svenska Golfförbundet offentliggjorde i slutningen af 2015 en rapport, der viste en klar stigning af medlemmer for andet år i træk.

Det gode efterårsvejr gjorde også, at mange baner havde en usædvanlig lang sæson.

Hos Sand GC var 2015 det bedste år nogensinde - dette var både økonomisk, for antallet af medlemmer og hotelgæster samt antal af spillede runder.

'Økonomiskt set har Sand GC haft en resultatforbedring på over 1,3 mio SEK. Dette giver os mulighed for at fortsætte med yderligere udvikling af banen og anlægget. Vi har i år bygget et golfstudie, samt tag over visse dele af rangen, for at supplere vores allerede høje kvalitet af træningsanlægget - dette gør, at det nu bliver endnu sjovere at træne og spille hos os på Sand GC. Vi har endda fået ombygget et hul på banen, alt for at møde den kræsne golfspiller' siger klubchefen Cissi Zimmerman i en pressemeddelelse. 'Det er virkelig sjovt at se den udvikling Sand GC har haft de seneste år. Med vores nye restauratør, Tobias Ewmyren, tilstræber vi at have aktiviteter hele året rundt. Allerede den 1. april, åbner restauranten med sin populære frokost menu'

I 2016 har klubben rekrutteret den professionelle golfspiller Thomas Persson, som tidligere har arbejdet på Jönköping GK. 

I 2015 var der 3400 gæster, der købte klubbens golfpakker, oplyser Sand GK.

Lige nu tilbyder Sand GC 25 % rabat på golfpakke i april gennem golfsverige.dk!

Læs mere og få tilbud på din golftur til Sand GC her