Se video af redesignet Hills GC

Hills Golf og Country Club kan endelig åbne dørene for smuk og ny redesignet golfbane.

Hills Golf & Country Club kan endelig åbne dørene op for den smukke redesignet golfbane. Hills smukke dal med 18. hul til venstre og det nye 9. hul til højre.

I tirsdags åbnede Hills Golf & Country Club sit nye banedesign til den brede offentlighed. I mandags slog Johan Edfors indvielsesslaget på banen, som nu bliver mere spilbar for en bredere gruppe golfspillere.

Se Johan Edfors slå første slag på det nye banedesign foran publikum i Hills G&CC video her.

Hills G&CC i Mölndal, syd for Göteborg, blev for første gang indviet i 2004 - 10 år siden. Meget er sket siden da, og en af de vigtigste tidspunker er naturligvis, da ET-proffset Johan Edfors, sammen med nogle golfentusiaster besluttede sig for at købe banen, som var blevet erklæret konkurs. Det blev besluttet, at modificere banen, så det kunne nå næste niveau.

- Vi ønsker at gøre banen mere spilbare for en større gruppe af spillere. Lidt lettere for den gennemsnitlige golfspiller, men stadig hård og udfordrende for de professionelle, forklarer Edfors.

Han medvirkede selv ved åbningsceremonien i mandags, for sponsorer og andre involverede, slog det første slag, og stod derefter og serverede forfriskende drinks.

- Jeg har været med fra starten her på Hills, og kender klubben rigtig godt. Nu vil vi arbejde for at få ramt en stor turnering forude, forklarer han.

Kilde: www.golf.se

Ønsker du at prøve den nye banestrækning på Hills G&CC?

Se golfpakker og indhent tilbud her