Barsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck ResortBarsebäck Resort

Barsebäck Resort

Barsebäck Resort - De to 18 hullers golfbaner Masters Course og Donald Steel er nogle af de bedste skovbaner i hele Norden; få en golfoplevelse du vil huske resten af livet!

 • 36+ Huller
 • Bo på banen
 • Hytte
 • Pay & Play
 • Gourmet
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 2.195 SEK
 • Greenfee Fra 800 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Barsebäck Resort

Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
Barsebäck Resort
30 km fra Malmö

Golfpakke 1 - Masters Course

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 2-retters middag
1 x greenfee Masters Course

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse
330 SEK for 4-retters gourmetmiddag

Se detaljer

Barsebäck Resort

Barsebäck Resort tager pt. ikke imod gæster grundet en totalrenovering (gælder både hotel og greenfee-gæster). Barsebäck Resort regnes som et af Europas flotteste og bedste golfanlæg. Allerede i 1980 fastslog Jack Nicklaus, en af golfhistoriens mest berømte golfspillere, Barsebäcks smukke beliggenhed og golfbanernes høje kvalitet. Vi tøver heller ikke med at sige, at Barsebäck Resort har en af verdens bedste golfbaner - Masters Course! Vi anbefaler, at alle danske golfspillere starter bilen og tager en tur til Barsebäck Resort for at bo og spille golf.

Mesterskabsbanen er en golfbane du vil huske resten af livet, og Donald Steel er bestemt også værd at spille. Begge golfbaner er nogle af de bedste skovbaner, du kan opleve i Norden. Barsebäck er en kombination af skov, park og seaside, hvilket er unikt og giver en fantastisk golfoplevelse. Fra seasidehullerne kan du se København på den anden side af Øresund.

Barsebäck Resort har siden 1992 været vært for 9 stk. Scandinavian Masters, 2 stk. Compaq Open, 2 stk. Scandinavian TPC hosted by Annika samt ikke mindst Solheim Cup 2003.

Golfbanerne

Masters Course - I 1969 stod Barsebäcks Resorts første 9 hullers golfbane klar, og året efter kom der 9 huller mere til. Golfbanen fik navnet Old Course. I 1992 var Barsebäck Resort vært for Scandinavian Masters for første gang, og man skabte en unik bane af golfhuller, først og fremmest fra Old Course, men også fra New Course, specifikt til turneringen.

Konstellationen blev så populær at yderligere 12 Europa Tour konkurrencer og Solheim Cup 2003 blev spillet på golfbanen siden da. 2003 blev turneringsbanen permanent omdøbt til Masters Course. Varierende skovhuller, med høje fyrretræer, parkhuller og flotte seasidehuller, ud mod Øresund, er kendetegn for golfbanen. 

Golfbanen fremstår altid i fremragende stand, og det er en fornøjelse at betræde de bløde grønne fairways. Naturoplevelsen, ved at spille banen, er uovertruffen, og man føler at golfbanen har ligget der i 1000 år.

Donald Steel – Golfbanen blev officielt åbnet i 1989, under dens daværende navn New Course. Golfbanen blev designet af den anerkendte banearkitekt Donald Steel, deraf navnet. Det er en fascinerende bane at spille, med alt lige fra tætte skovhuller, med udfordrende vandhazarder, til huller med meget åbne fairways. Ligesom Masters Course er greens genanlagt med Penn A4 i 2007, som et led i indsatsen for at yderligere forbedre den, allerede høje, kvalitet af golfbanen.

Litorina Course – Barsebäck Resorts 9 hullers golfbane. Korthulsbanen ligger ved Øresund og har udsigt til København. Golfbanen er perfekt som et kortere alternativ til Donald Steel og Masters Course.

Efter en dag fuld af oplevelser på golfbanen kan du hygge dig med den nye indendørs golfsimulator samt bordtennis. Her får du både Trackman, et hyggeligt studio og mulighed for undervisning, hvilket er oplagt for grupper og til Company Days.

Overnatning

Integreret mellem skov og hav ligger hotellet, som blev bygget til Solheim Cup 2003. Indretningen er klassisk skandinavisk og kvaliteten er høj. Du vil, uden tvivl, trives i de lyse værelser med store vinduer mod syd eller nord. De 36 individuelt indrettede værelser har et personligt og klassisk touch og er møbleret med en behagelig sofagruppe og en arbejdsplads med skrivebord, tilpasset efter golfspillerens behov.

Barsebäck Resort tilbyder også overnatning i hytte. Hytterne er tegnet af arkitekten Sten Samuelson og landskabet rundt om er planlagt af landskabsarkitekten Per Friberg.

Hytterne er smagfuldt indrettede med et klassisk skandinavisk touch. De 18 små hytter, på 73 m2, og de store hytter på 110 m2, har fuldt udstyret køkken, spisebord, 1-2 badeværelser og en terrasse hver side af hytten. De mindre hytter har 2 soveværelser med 2 senge i hvert rum. De store hytter har 4 soveværelser, med 6 senge i alt.  

Restauranter

Barsebäck Resort tilbyder to førsteklasses restauranter. Maden består af vellavede, klassiske retter med moderne inspiration. Her følger de årstiderne og samarbejder med lokale leverandører, for at kunne tilbyde dig den bedste kvalitet.

Golfrestauranten drives i deres eget regi og tilbyder en fantastisk havudsigt og en varieret menu; alt fra klassisk husmandskost og traditionelle ”golfretter” til menuer med et mere moderne touch.

Konferencerestauranten sørger for kaffebuffet, med friskbagt kage, frugt- og bærsmoothies, groft smørrebrød samt kaffe og te. Til frokost server de en herlig buffet, med lette retter og drikkevarer. Om aftenen serveres en velkomponeret 3-retters menu, efter hvad sæsonen har at byde på. Efter en god nats søvn bliver du mødt af duften af nybagte boller. Morgenbuffeten indeholder alt hvad du behøver, for at få en god start på dagen.

Barsebäck Resort data om banen

Masters Course 

Par 735460 meter fra rød tee5880 meter fra blå tee6250 meter fra gul tee6630 meter fra hvid tee

Donald Steel Course 

Par 71
4815 meter fra rød tee
5390 meter fra blå tee
5665 meter fra gul tee
5910 meter fra hvid tee

Litorina Course

Par 27
9 huller 

Barsebäck Resort faciliteter

 • 36 hotelværelser
 • 8 huse
 • Driving range
 • Træningsområde med store greens
 • Bo på banen på hotel eller i hytter
 • Restaurant
 • Cafe
 • Shop
 • Leje af golfbil
 • Leje af trækvogn
 • Omklædning
 • Bad
 • Udendørs pool
 • WiFi

Barsebäck resort tager pt ikke mod bookinger hverken vedr. greenfee eller golfophold.

  Læs mereLæs mindre


  Greenfee Barsebäck Resort

  800 SEK - Donald Steel Course
  950 SEK - Masters Course
  1500 SEK - Masters Course og Donald Steel Course samme dag 

  100 SEK tilkommer ved booking mere end 12 dage før

  Dine oplysninger

  BOOK TEE TIME

  Få tilbud til Barsebäck Resort

  Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen
  Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt
  Du betaler altid direkte til destinationen

  Dine oplysninger

  Kundeservice

  Du kan altid kontakte vores kundeservice,
  hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

  Telefon: +45 2441 2240
  service@nordicgolfers.com

  Video - Barsebäck Resort

  Anmeldelser

  9.6 (22 gæsteanmeldelser)

  Lækker bane

  af
  Jeg havde endnu min første runde golf tilgode i Sverige, men den kom så i denne uge.
  Jeg har ventet spændt længe - og det var en super god oplevelse, at besøge Barsebäck.
  En flot mesterskabsbane beliggende i naturskønne omgivelser, med huller, der er pakket godt ind i træer,
  og jo nærmest må betegnes som en Skovbane/parkbane.
  Man kommer også ud til åbne huller ved stranden og havet med en fantastisk udsigt.

  Flotte greens, meget velplejede fairways - en flot og skøn bane - lidt lang på nogle huller.
  Absolut et besøg der kan anbefales - jeg kommer tilbage og skal spille den igen om sommeren næste gang.

  Flot shop - dejligt klubhus. Fin restaurant med god morgenmad - og fin frokost.
  Find et godt tilbud hos Nordic Golfers - og få en dejlig oplevelse.

  Barsebäck högsta kvalitet

  af
  Golfbanan håller högsta kvalitet; rolig o utmanande. Boendet kunde varit bättre; hade känsla av öststat 70-tal och ligger lite för långt ifrån golfbanans restaurang o klubbhus.

  Super ophold

  af
  Tak for et sublimt ophold på et fantastisk resort. To rigtige gode golfbaner, hvor layout på Masters er et kapitel for sig. Vi boede i huse som fulgt ud levede op til forventningerne. Kanon burger og godt udvalg i baren ;-) Vi kommer helt sikkert igen..

  Barsebäck - KMD

  af
  Alt fungerede lige fra booking over indkvartering, til bespisning og banerne som stod meget flot. Kæmpe god oplevelse!

  Golfophold

  af
  Dejligt ophold og skøn
  bane.
  Har været her mange gange og kommer gerne igen.

  Fantastisk og udfordrende bane ved havet

  af
  Fantastisk bane i fantastisk stand! Absolut værd at spille og besøge. Det kan tage lidt tid at komme rund hele banen - den er stort set altid fuldbooket og der er en del ventetid bag ‘hygge grupper’. Banen består både af park/skov huller og åbne huller ved havet - det giver variation og gør spillet spændende! Rigtig fin pro/golf shop og flot klubhus med stor restaurant.

  5 stjerner..

  af
  Super god oplevelse,,spillede Master course lørdag og den stod super flot,og selvom greens var prikkede var det en dejlig runde golf,,vi havde nogle skønne værelser og hyggede med lidt billiard og bordtennis før vi gik til middagen..lækker mad og et par fl vino eller 6,røg der lidt spiritus ned i resturanten hvor personalet var rigtig søde over for os,på trods af vores platte humer...søndag skulle vi tee ud kl 11,40 men der var rimfrost i banen så vi kunne først slå ud kl 14..det kunne vi ikke vente på så receptionen tilbød af vi kunne få pengene retur eller få 4 vauchers,,sørme go service så vi tog de 4 vauchers og glæder os til sommer når vi skal derover igen...mvh Tonny

  Barsebäck

  af
  Vi boede i et hus (4 personer). Det var meget udmærket.
  Golfpaket med 3 runder golf (2 på Masters - 1 på Donald S.). Banerne var SUPER. Især Masters - fantastisk bane med enestående udsigt - og godt vejr.

  Svensk når det er bedst

  af
  Virkelig et pragtfuldt Resort, varierende baner, god service og alt velplejet - grunden til den manglende stjerne, var de alt for langsomme på greens på Master Course.

  Golftur

  af
  Gode værelser. Fin betjening i golfklubben. Meget flot vedligeholdt anlæg.

  5

  af
  Meget fin oplevelse . Flotte baner begge to . Fin stand . Dejlig oplevelse .

  Kan kun anbefales!!

  af
  Vi er 4 gutter der hvert år tager på en golftur, denne gang blev det så Barsebäck.
  Gode baner, fair priser, god betjening, hyggelig indkvartering, buggyer med gps og GOD baneguide.
  Dette er klart et besøg værd.

  5 stjerner

  af
  I har et fantastisk anlæg.
  Nemt at komme til og gode hytter, baner og klubhus

  Golf på barsebäck

  af
  Meget professionelt hele vejen igennem

  Super ophold

  af
  Begge baner er utroligt spændende.
  God mad og gode værelsr

  Klasse Resort!

  af
  Barsebäck er og bliver bare er klasseanlæg! Jeg har været så heldig at besøge Barsebäck gennem de sidste 25 år og den har endnu ikke skuffet mig..
  Jeg har også ofte udnyttet deres super gode overnatningsmuligheder. Både på deres hotel og hytter.... det hele ligger centralt og fungere som det skal.
  Masters Course er nok en af mine favorit baner i Sverige! Meget varieret og kræver godt spil hvis man skal have en scores med hjem. Det skal dog siges at jeg ofte har fået bank af banen, men at det altså kun er en fornøjelse der, da den spilles meget fair! ;-)

  Tak til Nordic Golfers for endnu engang at sætte en super golfpakke sammen til mig!

  Fantastisk golfanlæg

  af

  Min søn og jeg har i dag været på Barsebäck og som sædvanligt var det en stor fornøjelse på en super fin bane i god stand og dejlig mad efterfølgende, på en dejlig terrasse med kig til Danmark. Dette anlæg skal besøges hvis man er golfer i Skåne. Tak til NordicGolfers for "handling" af vores besøg!

  En bane du vil prøve igen

  af
  Master course. Super flot bane. Fantastisk med kombination af skov- og linksbane.
  Jeg kommer igen.

  En af Sveriges bedste

  af
  Vi havde et fantastisk besøg på Barsebäck Masters Course. Kombinationen af at spille på skovbane og links er helt unik. Specielt hul 8 kan fremhæves hvor man slår ned til en green med Øresund og Danmark i baggrunden. Vi boede i en af hytterne på banen med plads til 4 personer og eget køkken. Rigtig lækkert og klart en pakke som kan anbefales!!

  Ikke så imponerende som forventet

  af
  Spillede Donald Steel 1 gang og Master Course 2 gange. Pæne baner som dog ikke stod perfekt (måske pga. årstiden) og med et gennemsnitligt layout. Havde forventet et mere ekstraordinært layout - især pga. green fee niveauet. Havde booket buggy'er, hvilket er fedt.
  God frokost/middag i restauranten. Morgenmaden i konferencecentret var meget jævn/kedelig.

  Vores årlige golftur går altid til Barsebæk golf resort

  af
  Vi er en gruppe på otte herre som hvert år lægger vores golftur til Barsbæk golfbane. Vi bor i hyggelige hytter og der er altid god service samt god mad.
  Vores Ryder Cup match nyder vi på de to skønne golfbaner som Barsebæk GK tilbyder.

  Barsebäck er et af Sverige bedste golfresort

  af
  I over 10 år har vi altid fået afsat tid til at komme forbi Barsebäck resort. Og golfbanen har altid været i top! Flotte fairways og vandvittige gode greens. Servicen fra det venlige personale på golfhotellet og golfbanen sætter vi altid pris på.
  Vis flere

  Kort

  Barsebäck Resort
  Klubbhusvägen 5
  24655 Löddeköpinge

  +45 2441 2240
  service@nordicgolfers.com

  Skriv din adresse og få rutevejledning:

  Find Rute

  Barsebäck Resort

  Golfpakke fra:
  Banetype:
  Skov
  Antal huller:
  18
  Greenfee:
  400600 SEK
  Antal stjerner:
  Afstand:
  0 km

  Anmeldelser (4)

  Philip Kürstein

  Gode tilbud

  GolfSverige lever ALTID op til mine høje forventninger. Perfekt at bruge hvis I er en gruppe. Høj service!

  Asger Klint

  God inspiration

  Jeg følger GolfSverige.dk på Facebook. Man kan blive inspireret til at prøve en ny bane, man ikke har spillet før

  Janne Hansen

  Fungerer perfekt

  Jeg elsker golf i Sverige. Vi er kommet der hvert år de sidste 10 år

  Lars Seiler Hansen

  Bruger jer altid

  Når jeg skal søge golfbaner i Sverige, så bruger jeg altid GolfSverige.dk - for det virker!