Ekerum Resort Öland

Ekerum Resort Öland

Ekerum Resort Öland - Forkæl dig selv på et af Sveriges bedste golfresorts med to 18 hullers baner, god mad, lækre spafaciliteter, rummelige værelser og masser af aktiviteter

Ekerum Resort Öland

 • 36+ Huller
 • Bo på banen
 • Gourmet
 • Spa
 • Pay & Play
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.330 SEK
 • Greenfee Fra 395 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Ekerum Resort Öland

Ekerum Resort Öland
Få 3 for 2!

Bo 3 Nætter og Betal for 2

3 x overnatning
3 x morgenbuffet
3 x 2-retters middag
3 x greenfee

2995 SEK pr. person i dobbeltværelse
2595 SEK pr. person i familieværelse

Tilbuddet gælder søndag - fredag i udvalgte uger!

Se detaljer
Ekerum Resort Öland

Golfpakke Hverdage

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 2-retters middag
1 x greenfee

Ankomst søndag - torsdag
1550 SEK pr. person i dobbeltværelse
1330 SEK pr. person i familieværelse

Gælder ikke i perioden 22.juni - 19.august

Se detaljer
Ekerum Resort Öland

Golfpakke Weekend

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 2-retters middag
1 x greenfee

Ankomst fredag og lørdag
1795 SEK pr. person i dobbeltværelse
1500 SEK pr. person i familieværelse

Gælder weekender og i højsæson/juli!

Se detaljer

Ekerum Resort Öland

Ekerum Resort er det perfekte udgangspunkt for dit golfophold på Öland. Resortet har længe været en af de bedste faciliteter i Sverige, og er 5 år i træk blevet udpeget som "Sveriges Bedste Golfhotel" af World Golf Award (2014, 2015, 2016, 2017 og 2018). Ekerum Resort ligger i det smukke ölandske landskab, tæt på både sol, hav og naturområdet Alvaret. Et komplet resort med rummelige hotelværelser og aktiviteter hele året rundt. De 2 golfbaner hører til de bedste i Sverige og som gæst kan du også nyde en afslappende stund i spaområdet, den gode mad eller de mange andre sportsaktiviteter i området.

Ekerum Resort Öland er også blevet kåret som ”Mest Miljøvenlige Golffacilitet” i 2017 og 2018 og er uden tvivl et golfresort som alle golfere burde besøge når turen går til Sverige.

Banerne

Hele 45 huller på Ekerum Resort Öland står klar til at byde de mest kræsne gæster og medlemmer velkommen med en hel buffet af golfmuligheder for alle typer spillere. Her er et super miks af både længde på hullerne, vandhazarder og udfordrende greens.

To udfordrende 18-hullers baner, Långe Jan og Långe Erik, har gennemgået omfattende arkitektoniske ændringer de senere år. Disse ændringer har skabt genklang i golfverdenen, og banen Långe Jan blev allerede i 2015, året efter sin omfattende renovering, nomineret til prisen som Sveriges bedste golfbane.

Långe Jan strækker sig vidt gennem Ølands natur. Fra sort tee er banen 6800 meter – men den tee er kun til folk, der i gennemsnit driver mere end 250 meter. Ellers er rød og gul tee at foretrække. Banen har meget sand i spil – og ikke kun i bunkers. Ved renoveringen af banen har arkitekterne forsøgt at bringe naturen tilbage til Ekerum, som den så ud engang. Det vil sige tørre enge og store sandområder, som giver banen et helt unikt udtryk.

Långe Erik er en klassisk hedebane med tydelige klippelinjer. Vandhazarder og bunkers giver en god variation, ligesom de forskellige længder på hullerne betyder, at alle jern kommer i brug. Vinden er ofte både en med- og modspiller, så du er nærmest altid sikker på en ny udfordring.

Foruden de to 18 hullers baner tilbyder Ekerum Resort Öland også en kort 9 hullers bane.

Miljø & træningsfaciliteter

Ekerum Resort Öland er langt mere end blot et golfanlæg. Det er en hel destination i sig selv. Rent golfmæssigt tilbyder Ekerum ud over de 45 huller også flere træningsområder, og derudover er der på resortet en restaurant i klassisk stil, en hyggelig pub, golfshop, spa, pool, sauna og kunstgalleri. Med andre ord begrænser mulighederne sig langtfra til golf, og hele anlægget er nærmest blevet det naturlige mødested for alle i området.

Overnatning

Ekerum Resort Öland er i både 2014, 2015, 2016 og 2017 blevet kåret som Sveriges Bedste Golfhotel af World Golf Award. Her finder du flere forskellige overnatningsmuligheder – i de store værelser, på 55 m2, kan man bo op til seks personer, og er i flere afsted sammen, kan i leje et helt hus, i to etager, for jer selv. Skal golfopholdet have et ekstra nøk luksus, så kan du booke en af de store suiter på op til 80 m2 i Mangårdsbygningen, som blev bygget sidst i 1800-tallet, med en fantastisk udsigt over Kalmarsund.

Restauranter

I Restaurant Öland stræbes der altid efter den højeste kvalitet af råvarer, drikkevarer, personale og service. Her kan du nyde en lækker frokost eller en hyggelig middag ved solnedgang. Her får du smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Pizzeria Öland tilbyder velsmagende pizzaer, lavet på de bedste råvarer, fra bare 85 SEK. Slå dig ned i den hyggelige restaurant, som er inspireret af 60’ernes Italien, eller tag maden med dig.

Spaområde

I det stilfulde spaområde kan du slappe af efter dagens golfrunde. Her bydes du velkommen af de dygtige spaterapeuter, som gerne anbefaler en passende behandling, kost og drikke. Her har du tid til at forny din energi og holde kroppen i balance med et plejende fodbad, et dyp i poolen eller i den skønne sauna.

Resort Ekerum Ölands faciliteter

 • 45 huller
 • 2 x 18 hullers baner
 • Pay & play
 • Driving range
 • Udlejning af trolley
 • Udlejning af buggy
 • Proshop
 • Restaurant
 • Pizzeria
 • Bar
 • Lounge
 • Spaområde
 • Indendørs pool
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Massage
 • Spabehandlinger
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Ekerum Resort Öland

395 - 495 SEK hverdage (afhængig af sæson)
495 - 695 SEK weekend (afhængig af sæson)

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Ekerum Resort Öland

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt
Du betaler altid direkte til destinationen

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Ekerum Resort Öland

Anmeldelser

9.7 (6 anmeldelser)

Et hyggelig bekjentskap

af
Det er ikke alltid presentasjonen på nettet stemmer med virkeligheten, men denne gangen så gjorde den det. Vi hadde booket tre dagers golf-paket. En svært hyggelig resepsjon ønsket oss velkommen, leiligheten på 55m2 hadde alt det vi ønsket oss, og mere til. Så bar det rett til kveldens middag. Bord var booket på forhånd, og vo hadde en hyggelig aften. På kvelden satt vi med en god hvitvin på terrassen og nøt kveldsolen. Neste dag ble vi møtt med en svært god frokostbuffe - så bar det av sted for å spille golf. Det burde ha vært en informasjon i resepsjonen at greenene var vertikalskjært og dresset. Mye sand lå igjen på greenene, og gjorde de svært ondulerte greenene enda vanskeligere. Vel - for å gjøre det hele litt kortere, vi er meget fornøyd med oppholdet, maten, servicen og golfbanene. Har allerede anbefalt golfvenner om å gjøre som oss, selv om det er en lang kjøretur. En ekstra liten pluss for betjeningen - restauranten og resepsjonen. Heia Ekerum Golf Resort.

Fremragende

af
Vi har været ovenud tilfredse med vort golfophold (“3 for 2”) på Ekerum Resort. Maden var fortræffelig og service helt i top. Det var luksus at bo i en 55m2 stor lejlighed. Golfbanerne (Lange Jan og Lange Erik) var spændende og udfordrende - specielt var greens “en prøvelse”, og naturen var bare en fornøjelse at se på.

Fantastisk oplevelse i August

af
På 3 år i træk har vi besøgt Ekerum Resort, og overaskes hver gang af fantastisk vejr, mad af meget høj standard og fantastiske forehold til prisen.
Vi ses igen næste år !

Gitte og Franck Elm

Fint opphold

af
8 nordmenn var godt fornøyd med oppholdet. Leilighetene var fine, frokosten var veldig bra og middagen om kvelden likeså. Begge banene var utfordrende, men morsomme å spille på. En negativ sak: Merking til Next Tee på Långe Erik var til dels mangelfull. Staben i Servicedesk var hjelpsomme og smilende. Kelnerne i Restauranten likedan.

Fremragende oplevelse

af
Helt igennem en fremragende oplevelse.
Fine velholdte baner, førsteklasses madoplevelse og venligt og imødekommende personale. Besøget stedet sidste sommer også og kommer helt sikkert igen,

Skønt sted!

af
Ekerum golfbane er et rigtig fint sted, gode Greens med store plateauer, masser af waste areas!
En smule ala Lübker, der er dog næsten ingen træer i spil!
Fin bane.
Vis flere

Kort

Ekerum Resort Öland
Gårdsvägen
38792 Borgholm

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Philip Kürstein

Gode tilbud

GolfSverige lever ALTID op til mine høje forventninger. Perfekt at bruge hvis I er en gruppe. Høj service!

Asger Klint

God inspiration

Jeg følger GolfSverige.dk på Facebook. Man kan blive inspireret til at prøve en ny bane, man ikke har spillet før

Janne Hansen

Fungerer perfekt

Jeg elsker golf i Sverige. Vi er kommet der hvert år de sidste 10 år

Lars Seiler Hansen

Bruger jer altid

Når jeg skal søge golfbaner i Sverige, så bruger jeg altid GolfSverige.dk - for det virker!