HALMSTAD - SVERIGES GOLFHOVEDSTAD

HALMSTAD - SVERIGES GOLFHOVEDSTAD

HALMSTAD - SVERIGES GOLFHOVEDSTAD

HALMSTAD - SVERIGES GOLFHOVEDSTAD

HALMSTAD - SVERIGES GOLFHOVEDSTAD

HALMSTAD - SVERIGES GOLFHOVEDSTAD

HALLAND/HALMSTAD - SVERIGES GOLFHOVEDSTAD

På bare to timers kørsel fra København finder du en af Sveriges bedste golfområder. De milde vintre og et tidligt forår skaber grobund, for Hallands særlige position, som svensk golfregion. Her er masser af baner og midt i herlighederne ligger Halmstad - Sveriges golfhovedstad.

Uanset hvilket niveau du spiller på , kan vi garantere, at du finder din personlige favoritbane her. Norra banan i Tylösand, Hamra i Kungsbacka og Varberg Västra er baner, som altid placeres i toppen, når landets bedste golfbaner skal udpeges.

Halmstad ligger knap 1,5 time syd for Gøteborg. De kridhvide sandstrande her er kåret til Sveriges smukkeste, og idyllen bobler gennem hele golfsæsonen.

I Halmstad findes der hele 183 golfhuller fordelt på 13 baner indenfor blot 10 minutters kørsel fra centrum. Du kan finde både links, parkbaner, skovbaner og seaside-baner. Altsammen takket være varieret design, beliggenhed ved havet og de smukke, gamle skovområder.

Fire af banerne, der virkelig skiller sig ud, er Halmstad Golfklubb, Ringenäs Golfklubb, Tönnersjö Golfklubb og Haverdals Golfklubb.

Byen byder også på et unikt træningsanlæg, som er en stor legeplads for både elite- og motionsspillere. Her kan du træne alle tænkelige slag.

Se mere på www.golfhuvudstaden.se

Nedenstående priser/tilbud er indhentet via vores samarbejde med VisitSweden og SGF.


KORT OVER GOLFBANER OG HOTELLER I HALLAND/HALMSTAD

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

GOLFTILBUD FRA HALLAND/HALMSTAD

Bo på banen

Sveriges nok skønneste golfoplevelse. Forkæl dig selv. Kombiner et af Sveriges bedste spa hotel, Hotel Tylösand, med golf på en af Europas bedste baner, nemlig Halmstad GK.

Tilbud
1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x middag
1 x greenfee
Adgang til spa

Gælder søndag – mandag

Booking
www.tylosand.se/golf
www.hgk.se
Telefon: +46 3530505

Fra 1.845 SEK
Få tilbud

Smukt anlæg i gammelt kulturlandskab. 27 huller og baner, der snor sig gennem den oprindelige natur i et let bakket landskab. Restaurant i smukt stenhus.

Tilbud - min. 4 personer
1 x overnatning
1 x morgenmad
2 x heldagsgreenfee

Booking
info@tonnersjogolf.se
www.tonnersjogolf.se
Telefon: +46 704123231

Kun 1.050 SEK
Få tilbud

Straks ved ankomsten mærker du en dejlig atmosfære af golfglæde. Klubben byder på en seaside bane, der er anlagt på sandjord. Det giver en lang golfsæson med en bane i fremragende stand. Der er pladser til camping- vogne eller autocampere.

Tilbud
Første nat i egen campingvogn eller cam-per er gratis ved brug af koden “Visit Sweden”. Golfpakker fra 440 SEK.

Booking
info@haverdalsgk.se
www.haverdalsgk.se
Telefon: +46 35144990

Greenfee fra 440 SEK
Få tilbud

Kungsbacka Golfklubb ligger på den smukke vestkyst og tilbyder tre fantastiske baner med sammenlagt 36 huller. Nyd dem. Udvikl dit spil på det store træningsområde, hold en fest for dine sanser på stedets førsteklasses restaurant og slut af i en af Sveriges bedste golfshops.

Golfpakke fra 1.100 SEK

Booking
Telefon: +46 31938180
Greenfee fra 400 SEK
Få tilbud
Bo på banen

Ringenäs ligger på Sveriges smukkeste kyst-strækning. Banen er som skotske linksbaner an-lagt på sandjord. Det giver en god dræning og en lang sæson med fremragende baneforhold. Du bor lige ud til banen. Fra hotellet har du kun 40 meter til første tee. Alle værelser har balkon eller terrasse og havudsigt over Kattegat.

Booking
golf@ringenasgk.se
www.rigk.se
Telefon: +46 35161590

Fra 895 SEK
Få tilbud

Følg med på Facebook