Boom af danskere som vil til Sverige

Sverige er og bliver en populær golfdestination og svenske golfbaner hitter blandt danskerne.

Kombinationen af golfbaner af høj kvalitet og smukke omgivelser trækker flere og flere over på den anden side af Øresundsbroen. Især danskerne er vilde efter de svenske golfbaner, og udgør derfor, sammen med Norge, 90 % af greenfees købt af udlændinge.

GolfSverige.dk kan uden tvivl nikke genkendende til den store interesse for golf i Sverige.

- Vi mærker en stor stigning i efterspørgslen af golfpakker og teetime til de svenske golfklubber, og vi arbejder på højtryk for at arrangere golfture til Sverige for vores danske kunder, udtaler adm. direktør hos GolfSverige.dk, Christian Mathiassen.

I takt med at den svenske krone falder i værdi, stiger antallet af danske golfspillere i Sverige. GolfSverige.dk mener dog ikke, at dette er hovedårsagen til den store stigning af danske golfere i Sverige, men nærmere den store markedsføringsindsats, som GolfSverige.dk i samarbejde med VisitSweden og Svensk Golfforbund har indledt.

- Efter vores markedsføringskampagne af GolfSverige.dk, er vi blevet synlige i stort set alle danske golfmedier, hvilket vi også er overbevist om har haft en positiv effekt, tilføjer Christian Mathiassen.

Ligeledes mærker de svenske golfklubber en stor stigning i antallet af danske golfspillere.

- Vi har aldrig haft så mange danskere som i år - mere end en fordobling, udtaler Sten Mårtensson, Äppelgårdens GK, mens Isaberg GK har taget imod 400 danske gæster alene i maj måned.

Mere end 40.000 danske golfspillere tager hvert år til Sverige, og det anslås, at omkring 20.000 danskere er medlem af en svensk golfklub.

Spørgsmål kan rettes til

Adm. direktør, Christian Mathiassen
Email: christian@nordicgolfers.com
Tlf: + 45 2762 0802
www.golfsverige.dk