Danmarks største golfrejseportal udvider med golf i Spanien

Nu kan man ikke alene få gode tilbud på golfrejser til Sverige og Tyskland hos Danmarks største golfrejseportal www.nordicgolfers.com. Efter en stigende efterspørgsel har de nu udvidet rejsemålene til også at inkludere Spanien, og det har allerede vist sig at være en populær destination.

Teamet bag NordicGolfers har knoklet det sidste halve år med at kontakte og besøge golfbaner og overnatningsmuligheder i Spanien. Det har resulteret i, at portalen nu har aftaler i hus med over 50 spanske golfbaner, hoteller og resorts.

"Det spanske klima er fantastisk, og et oplagt alternativ til det ustabile, nordiske vejr. Med over 300 solskinsdage om året, smuk natur, velholdte baner og gastronomi i topklasse, ligger Spanien højt på mange danskeres liste over foretrukne golflande. Derfor er det naturligt, at vi også tager spanske baner og hoteller med i vores service.", siger partner i NordicGolfers, Jess Krelskov, der selv er bosat i Malaga og passioneret golfspiller.

Læs mere om Golfdestination spanien

Chaparral GC en unik golfoplevelse

En af de golfklubber som NordicGolfers.com har indgået et samarbejde med er Chaparral Golf Club, der ligger mellem Malaga og Marbella. Det er en spændende golfbane, som ligger i et beskyttet naturområde med nåletræer og en fantastisk udsigt over middelhavet.

Cecilia Löwenhielm som er salgsansvarlig på Chaparral GC siger: "Jeg tror, at grunden til at vores golfbane er så populær blandt skandinaviske golfspillere er kombinationen af en udfordrende golfbane, naturoplevelsen og den gode service vi tilbyder i vores klubhus. I Malaga-området er det sjældent, at du har en så skøn golfbane tæt på kysten og så tæt på bebyggelse, men stadig have fornemmelsen af at være midt i en nåletræskov."

Jess Krelskov forklarer, at et af de kriterier, de vælger stederne ud fra er, at de skal ligge i rimelig køreafstand fra de store lufthavne med forbindelser til Kastrup og Billund. Det vil sige Barcelona, Valencia og Malaga. Derudover har det været vigtigt, at de tilbyder noget for enhver smag og pengepung, siger han.

Han giver tre forskellige eksempler på spanske golfsteder i køreafstand til Malaga lufthavn.

Den billige:
På Doña Lola resortet på Costa del Sol kan du få fem overnatninger med morgenmad og green fee for 375 euro pr. person.

Læs mere om Macdonald Doña Lola Resort

Den eksklusive:
Puente Romano i Marbella tilbyder fem nætter med morgenmad, green fees og adgang til eksklusiv spa for lidt over 1000 euro pr. person.

Læs mere om Puente Romano

Det skønne familieresort:
Du kan tage familien med til Holiday World ved Benalmádena, fire nætter med morgenmad, aftensmad, green fees og adgang til spa/poolområde for 380 euro pr. person.

Læs mere om Holiday World

Jess Krelskov fortæller, at brugerne har taget rigtigt godt imod det nye rejsemål, og at det netop nu er sæson for at booke ture til efterår/vinter, når de danske baner ligger våde og frostkolde hen. Der er også mange, der bestiller sommerferien netop nu, da de ikke tør stole på det danske vejr.

"Jeg husker, at der var ganske meget brok over den regnfulde sommer sidste år, så mon ikke vi kommer til at høre en del dansk på de spanske golfbaner i juni, juli og august.", spørger han med et smil.

Få 3 tilbud på din næste golftur

Kilde: GOLFavisen