Golf Torrequebrada Viser Tænder Efter Ombygning

Gennem de sidste 2 år har Golf Torrequebrada gennemgået en omfattende ombygning og renovering. Banen er i dag mere indbydende end nogensinde før; træer langs banen er blevet beskåret og trimmet, så sollyset nemmere kan ramme græsset, greens er ombygget og kvaliteten er i top, flere bunkers er ombygget og der er kommet nyt flot sand i, som lige nu er ved "sætte sig”, så du kan lave de perfekte bunkerslag.

Alt i alt fremstår Golf Torrequebrada som en af de bedste golfbaner på hele Costa del Sol og det er med greenfeepriser til en overkommelig pris. Fx kan du købe 5 runder og få 1 runde gratis!

Book din teetime her

Om Golf Torrequebrada

Golf Torrequebrada åbnede banen i 1976, som er designet af José “Pepe” Gancedo, golfens Picasso. Nyd dit besøg og den pragtfulde bane mellem havet og bjergene.

De unikke komponenter af design-variationen på fairways, størrelsen og skråningen på greens, de strategiske placerede søer og bunkers gør banen til en god udfordring, uanset hvad dit handicap er. Over 100 forskellige buske og træer danner en smuk ramme om alle fairways.

Golf Torrequebrada var i 1979 vært for det 53. Spanish Open Championship, hvor den sydafrikanske Dale Hayes tog sejren.

Golf Torrequebrada er ideelt placeret i hjertet af Costa del Sol, kun 20 minutters kørsel fra Málaga lufthavn, Torremolinos og Fuengirola. Stranden og den populære lystbådehavn ligger kun få minutter væk. Udover andre turistaktiviteter for alle aldre, har Benalmádena kommune et stort udvalg af hoteller.

Klubhuset, med dets panoramaudsigt over golfbanen og Middelhavet, tilbyder alle mulige services for golfere; Proshop, omklædning, terrasse, bar, restaurant og mødelokaler.

Læs mere om Golf Torrequebrada