Lydinge Resort ved Helsingborg satser internationalt

Lydinge Resort uden for Helsingborg satser og ansætter for første gang en ekstern CEO!

Initiativet er et springbræt, for at sætte Lydinge Resort på det internationale kort.

Jeg har været i mange resorts i årenes løb, men sjældent set et resort, der har lige så meget potentiale som Lydinge Resort. Jeg vil bruge al min baggrund og viden til at udvikle Lydinge til en attraktiv destination, for både svenske og internationale gæster, både for golfspillere, hoteller, konferencegæster og restaurantbesøg.” Siger David Carlander, der tiltrådte som ny chef ved årsskiftet.

David har en baggrund som kok, men startede sin hotelrejse gennem Peter Stordalens Choice, hvor han blev uddannet i alt inden for "food and beverage", til at være med til at åbne hoteller og restauranter i Sverige og Norge igennem 7 år. De sidste 3,5 år har David været CEO på Hotel V og The Vault i Helsingborg. Nu ser David frem til at gå fra en restaurant- og hotelvirksomhed til et større resortkoncept og for første gang overtage, som et ikke-familiemedlem, stillingen som administrerende direktør på det familieejede resort.

 

Læs mere om Lydinge Resort

”Vi har fulgt David og hans udvikling de sidste 10 år og tror fuldt og fast på at David, med hans erfaring og fædigheder, vil gøre os til en åbenlys destination i Sverige og også internationalt. Vi føler os trygge ved at overlade posten som CEO til David og han er allerede blevet en del af familien," siger tidligere CEO Björn Gibrand, som ejer Lydinge sammen med broderen Henrik.

Lydinge Resort består idag af hotel, konference, spa, restaurant, golfbane, fysioterapi og frisørsalon. I de kommende år bliver der bygget indkvartering i forskellige former, ved siden af golfbanen, med golfresorts i USA eller gated communities i Spanien, hvor man bor på resortet, som målbillede. ”Mine kollegaer har lagt et godt grundlag frem til i dag og nu skal jeg fokusere på at løfte os til et førende resort i landet” mener David.