Jubilæumsfejring på Hotel Tylösand i hele 2020

Hotel Tylösand fejrer ikke kun et, men to gyldne jubilæer i 2020.

 

Det er 100 år siden AB Tylösands Havsbad blev dannet og 25 år siden Björn Nordstrand og Per Gessle tog over som ejere og startede en ny og spændende rejse. Det skal selvfølgelig fejres hele året - alt sammen under temaet "100 års kærlighed".

Dristige iværksættere
Det var en lille gruppe af visionære, der, drevet af den voksende tendens med havbadning, allerede i 1912 havde opsøgt den gamle smuglerrede ved Tylösand. De syntes at de havde fundet den perfekte badeby, hvor de fleste andre kun så et stykke nytteløst land med flyvende sand.

Men iværksætterne vandt og det har fortsat gennem årene. Allerede i 1915 blev der bygget en kro, med fotografen Johan Hallberg i spidsen. I 1931 fik kroen selskab af to mægtige funkisbygninger, i form af Restaurant og Hotel Tylöhus. Tylösand har siden da fortsat med at vinde hjerterne hos beboerne i Halmstad, såvel som hos resten af svenskerne og gæster fra andre lande.

Nye ejere blev injiceret

Men det er ikke kun hotellet, der har jubilæum. I 2020 er det også 25 år siden Per Gessle og Björn Nordstrand overtog som ejere. Fællesnævneren var rødderne i Halmstad, følelserne for Hotel Tylösand og overbevisningen om, at de kunne gøre noget spændende for hotellets fremtid. Og som Per Gessle sagde: "Jeg har trods alt brugt en mindre formue i baren, så det er vel kun på sin plads at jeg får en chance for at få nogle af pengene tilbage."

Den noget uventede konstellation mellem forretningsmanden Nordstrand og den internationale popstjerne Gessle viste sig kun at være den vitaminindsprøjtning, som Hotel Tylösand havde brug for, for at skrive det måske mest spændende kapitel i sin historie. I løbet af de sidste 25 år er Hotel Tylösand blevet omdannet til en unik hybrid af moderne hotelophold med 230 værelser, Sveriges største fotokunstgalleri, prisbelønnede spa og konferencer hele året rundt.


100 år med kærlighed
Jubilæumsåret fejres med en stor udstilling på hotellet - "100 år med kærlighed" - plus en række andre aktiviteter, såsom en ny dokumentar. Derudover vil Hotel Tylösand gerne høre hotelgæsternes bedste kærlighedshistorier gennem årtierne, i forbindelse med jubilæumstemaet ”100 år med kærlighed”.

Derudover vil der være et overflødighedshorn af aktiviteter, bestående af blandt andet et sandwichbord til 100 SEK, comeback til 70’ernes initiativ "Billig mandag", Sveriges premiere på en udstilling med verdensfotograf David Yarrow, et stort ”fotohjerte” ude på klipperne ved hotellet og ikke mindst swim-in biograf, med romantiske klassikere for alle de hjerter, der banker i poolen på The Spa.

Kort sagt, jubilæumsåret 2020 går ikke ubemærket hen på Hotel Tylösand.

Læs mere om Hotel Tylösand og se golfpakker