Lynx Golf går globalt

Lynx Golf går i 2018 ud på verdensmarkedet med sine nye produkter, da firmaet har overtaget US-rettighederne og nu ejer varemærket alene. I den forbindelse introducerer Lynx Golf også en række nye produkter.

Den britiske familieejede udstyrsvirksomhed, Lynx Golf, er blevet et globalt golfbrand efter de har købt varemærkerettighederne af det amerikanske firma Dick´s Sporting Goods.

Det betyder, at Lynx Golf nu ikke kun fokuserer på det britiske og europæiske golfmarked, men ligeledes vil tilbage til det amerikanske marked og resten af verdenen.

Major-brand
Lynx Golf var tidligere et stort golfbrand og Fred Couples spillede med udstyret, da han vandt The Masters i 1992. Lynx Golf blev grundlagt i 1970 og blev hurtigt et ikonisk golfmærke. Efter storhedstiden i 1990érne har firmaet haft en turbulent tilværelse, men ser nu ud til at være tilbage for fuld kraft.
Lynx slår på at levere kvalitetsprodukter til en pris de fleste golfspillere kan være med på.

2018-nyheder
I forbindelse med en globale release har firmaet udviklet en række nye produkter for 2018-sæsonen.  Det er en ny multijusterbar driver, nye wedges, forskellige jern serier, woods, hybrider og puttere. Derudover introducerer Lynx en helt ny bag-serie, der både består af cart og standbags

Der vil også være nyt til de kvindelige golfspillere i form af en ny Lady Tigress serie, som igennem tiderne har været den førende dameserie for Lynx.

Dansk nyt
Det danske firma Danish Golf Trading har i en årrække solgt Lynx til danske golfspillere. Også her vil der være nyt til Lynx-entusiaster med den nye Parallax-serie, der består af en driver, fairwayswoods, hybrider og en jernserie.

En jernserie, Lynx Parallax, 5-PW i stål kan fås til 3399 kroner, mens en Lynx Parellax driver koster 2399 kroner i vejledende udsalgspris.

Yderligere information om Lynx Golf kan ses på
www.lynxgolf.co.uk  Og www.danishgolftrading.dk

Få 3 tilbud på din næste golftur

Kilde: GOLFavisen.dk