Callaway Rogue

Callaway Rogue-familien har vokset sig større og går fra drivers og fairwaykøller til nu også at indeholde jern og hybrider.

De nye Rogue-jern fra Callaway er delt ind i fire forskellige kategorier, hvilket betyder, at de henvender sig til forskellige typer af golfspillere på forskellige niveauer.

Fire typer jern
Kategorierne er Rogue standard, Rogue X, Rogue Pro og Rogue W. Mens Rogue er lavet til den gennemsnitlige golfspiller, henvender Rogue Pro sig til den bedre golfspiller, der kan klare sig uden så meget tilgivelse og styre en tynd sål.

Rogue X fokuserer på længde, da køllehovederne er lettere og skaftet længere. Sidst men ikke mindst er Rogue W, der henvender sig til golfspilleren med en lavere svinghastighed.

Jernene er ”fyldt” med ny teknologi (urethane micropheres), der får bolden til at flyve længere, mens de stadig giver en fantastisk følelse og lyd.

Jailbreak hybrider
Callaway har haft kæmpe succes med deres Big Bertha Epic driver, hvor den nye jailbreak teknologi, har været en kæmpe faktor. Den har de nu også indarbejdet i deres nye Rogue hybrider, der giver en struktur i køllehovedet, der giver mere fart i bolden og tilgivelse i slaget.

Rogue er den mest powerfulde hybrid i Callaways historie og samtidig virkelig nem at slå med, hvilket gør den ganske enestående. Det er en hybrid Callaway forventer sig meget af på golfmarkedet i år.

Hybriden er tilgængelig i standard, women´s og i en X-model.

Rogue-jern standard (7 stk).
Pris: 6999 kr. (stål) 7999 kr. (grafite)

Rogue hybrid   
Pris: 1999 kr.

Både jern og hybrider har været tilgængelige siden 9. februar.

Se mere på www.callawaygolf.com

Få 3 tilbud på din næste golftur

Kilde: Peter Nielsen, GOLFavisen.dk