Öijared Resort - En golfoplevelse for livet!

Spil på Sveriges største golfanlæg i topklasse med i alt 63 huller - her er der udfordring for alle golfere.

På en halvø, kun en kort køretur fra Göteborg, ligger Öijared. Med hele 63 golfhuller er det Sveriges største golfanlæg med 3 x 18 hullers golfbaner i top kvalitet, hvoraf den ene er pay & play bane, og en 9 hullers kortbane.

Öijared Resort er et golfanlæg som byder på golf for alle. Her tilbydes 4 golfbaner, så det vil sige 4 forskellige golfoplevelser:

Gamlebanen har et lækkert layout, fantastiske greensområder som er lynhurtige.

Nyebanen er en typisk svensk golfbane som bl.a. har været vært for Öijared Ladies Open på Telia Touren i mange år. Golfbanen er en udfordring for golfspillere på alle nivauer.

Parkbanen er en 18 hullers Pay & Play bane, og er en af Vestsveriges smukkeste golfbaner med en strålende udsigt over Mjörn søen. Med første tee på golfklubbens hustag, byder denne golfbane på en anden golfoplevelse og naturoplevelse end mange andre golfbaner.

Hotel på banen

Öijared Resort har også et topmoderne hotel med 34 værelser. På alle værelser kan der være op til 6 personer i samme værelse, så her er også god plads til en gruppe venner eller større grupper.

Om aftenen kan man hinandens selskab og noget lækkert mad i restauranten. Mange gæster vælger derefter at afslutte dagen foran pejsen i hotellets hyggelige lounge.

Öijared Resort er klart et sted der skal opleves, mindst én gang!

FÅ TILBUD PÅ GOLFTUR TIL ÖIJARED RESORT