Pings mission

Ping er med deres nye 2018-serie på en mission for at gøre den enkelte golfspiller bedre. Det hele handler om teknologi og tilgivelse, der skal føre til lavere scores.

Ping er igen på banen med en ny og forbedret udstyrsserie til 2018-sæsonen. Det drejer sig om en ny driver, nye jern, wedges og ikke mindst puttere, som golfgiganten først blev kendt for at producere til perfektion.

G400 Max
Omdrejningspunktet for forårs-serien er tilgivelse, hvor Ping vil gøre den enkelte golfspiller bedre. Der er eksempelvis lavet en række ændringer ift. deres tidligere G400 driver, hvor der nu med den nye G400 Max-driver er flere fittingmuligheder og endnu mere tilgivelse.

-Vi er på en mission for at hjælpe golfspillere til at præstere bedre. Vi ved, at det handler om at udstyret skal fungere. Den nye G400 Max driver har den samme teknologi som den tidligere G400 driver, men vi har optimeret størrelsen for at gøre den mere tilgivende. Derudover er det flere indstillingsmuligheder til dem, der gerne vil have det meste ud af deres spil, siger John K. Solheim (PING President).

Tilgivende jern
Ping arbejder konstant for at forbedre deres udstyr, uden at gå på kompromis den kontrol, den enkelte golfspiller oplever. De nye G700 jern giver eksempelvis mere power, og længde samtidig med at de stadig er tilgivende og til at kontrollere for golfspillere på flere niveauer.

En særlig konstruktion i jernene gør, at det er muligt at få mere fart i bolden. Derudover er der arbejdet med det visuelle og ikke mindst lyden, der skulle være ulige noget man tidligere har hørt.  

Få 3 tilbud på din næste golftur

Kilde: GOLFavisen.dk