Skånes første par 6 hul

Hinton GC har ombygget Sofiedalsbanen, så de nu har Skånes første par 6 hul

Hinton GC, i Malmö, driver tre 18-hulsanlæg; Kvarnby, Rönnebäck og Sofiedal. Under vinteren er Sofiedalsbanen blevet bygget om, for at udnytte banen bedre.

Johan Hinton udtaler:

-Tidligere kom golfere ikke forbi klubhuset efter hul 9, da greenen lå 400 meter fra klubhuset, og der lå en kiosk, som havde svært ved at holde gode åbningstider.

Hul 9 var et par 5 hul, som nu er blevet forvandlet til to par 4 huller, så hul 9s green nu kun er 100 meter fra klubhuset og tættere på restauranten så man kan få en kop kaffe i ”halvlegen”.

-Hul 10 ligger nu mellem green på hul og hul 18 og greenen er hul 9s gamle green. Vi fik et hul for meget, hvilket førte til at vi lavede hul 16 og 17 om til et par 6, siger Johan Hinton.

Hvad tror du responsen bliver på par 6 hullet?

- Med disse ændringer, og skabelsen af Skånes første par 6 hul, tror vi at banens nye runde kommer til at skabe interesse for en del nye gæster, som både vil spille banen efter ombygningen, men også for netop at prøve at spille et par 6 hul.

Hvor meget har ombygningen kostet?

-Ca. 1 million SEK. Med denne forandring tror vi også at fordelingen af spillet, på vores 3 baner, fordeles bedre blandt medlemmerne.

Se golfpakker fra Hinton Golf Club Sofiedal