Brøderne Gibrand som styrer Lydinge Golf Resort

Lydinge Golf Resort vil tredoble omsætningen

Tæt på Helsingborg ligger Lydinge Golf Resort og de har vokseværk. Snart står et nyt hotel klar på banen.

"-Omsætningen skal tredobles". Så klar i mælet er Direktør Björn Gibrand fra Lydinge Golf Resort som netop er blevet kåret til årets iværksætter i Åstrop.

"- Jeg og familien er naturligvis meget stolte af over at have modtaget denne fine pris. Men fremfor alt er jeg stolt over hvad hele staben af de ansatte har formået at opnå de sidste par år. Vores fremgang har virkelig været en holdindsat". 

Lydinge er kommet utrolig langt siden starten i 2004

De seneste år har anlægget udviklet sig rigtig meget. Alt fra et nyt klubhus med en fantastisk restaurant, konferencefaciliteter, hotelværelser i klubhuset og til en delvis opgradering af selve golfbanen. Og selvom der er sket meget de sidste mange år, så skal omsætningen stadig stige til det tredobbelte.

I øjeblikket bygges der et hotel som er klar til de første gæster til foråret 2018. Lydinge Golf Resort kan tilbyde hele 90 sengepladser, fitness, relaxafdeling og egen frisør!

Med det nye hotel får Lydinge Golf Resort forventer man at kunne tiltrække gæster fra hele Norden.

"-Det er utroligt populært at bo på en golfbane og vi har også et rigtig godt samarbejde med mange af de nærliggende golfklubber, så man kan fx spille Lydinge den ene dag og så Söderårsens GK den anden dag. Tanken er at vi skal markedsføre hele destinationen og få flere gæster til hele området, siger Björn.

Lydinge Golf Resort langsigtede mål er at skabe et komplet resort som man kender det fra USA eller "gated community" i Spanien. På resortet kommer der til at være mulighed for at bygge eget hus og flere forskellige aktiviteter vil tage sit udgang fra klubhuset og restauranten.

Vi på GolfSverige.dk ser frem til at være en del af denne spændende rejse og sende endnu flere gæster til Lydinge Golf Resort.

Lydinge Golf Resort - Få tilbud her